Slavimo ljubav

Gloria & Sandi traže najljepšu ljubavnu priču: Prijavi se i osvoji autorsku pjesmu našeg poznatog pjevača!

Mjesec je ljubavi i malih, ali srcu dragih, znakova pažnje. U suradnji s našim poznatim pjevačem Sandijem Cenovom nagrađujemo vas doista posebnim darom!

Svaka ljubav ima svoju priču, a Gloria i Sandi traže onu najljepšu.

Premda bismo ljubav prema najbližim osobama u našem životu trebali pokazivati svaki dan kao da je Valentinovo, veljača je ipak nekako najviše u znaku ljubavi. Upravo zato vam Gloria i Sandi Cenov u mjesecu ljubavi poklanjaju doista poseban dar.

Prijavite se na naš Instagram i Facebook natječaj i osvojite uglazbljenu pričo o samo vašoj ljubavi s potpisom Sandija Cenova.

Napišite nam kako ste sreli ljubav svoga života, čime vas je očarala i uspjela zauvijek se "učahuriti" u vašem srcu. Prisjetite se trenutaka kada ste shvatili da ne možete jedno bez drugog ili kada ste si obećali ostati zauvijek zajedno. Oživite sjećanja na trenutke najveće bliskosti, podrške i razumijevanja...

Sandi Cenov odabrat će najljepšu ljubavnu priču, po njoj sastaviti stihove pjesme, a zatim je uglazbiti i snimiti u studiju.
 

 

Kako se prijaviti

Prijavite se na nagradni natječaj koji se odvija na Gloria.hr Instagram i Facebook profilu od 17. do 23. veljače u 23:59 sati.
Dobitnika ovog posebnog dara objavljujemo 24. veljače iza 12 sati nakon čega će Sandi Cenov kontaktirati dobitnika kako bi iz prve ruke doznao sve romantične detalje potrebne za izradu stihova i glazbe pjesme.

Premijeru, naravno, možete očekivati na Gloria.hr <3PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA
___________________________________________________________

HANZA MEDIA d.o.o., Koranska 2, Zagreb, OIB: 79517545745, (u daljnjem tekstu: Priređivač) donosi:

 

Zagreb, 17. veljače 2020. godine

 

 

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

pod nazivom

"Gloria i Sandi nagrađuju najljepšu ljubavnu priču!"

 

1. Predmet Pravila

1.1. HANZA MEDIA d.o.o. organizira nagradni natječaj pod nazivom "Gloria i Sandi nagrađuju najljepšu ljubavnu priču!" (u daljnjem tekstu: Nagradni natječaj), te ovim pravilima uređuje način i uvjete sudjelovanja u nagradnom natječaju, rokove za ostvarivanje prava na nagradu i druga pitanja važna za priređivanje nagradnog natječaja i sudjelovanja u istom. Svrha priređivanja nagradnog natječaja je promidžba društva HANZA MEDIA d.o.o i njegovog portala www.gloria.hr

1.2. Pravila nagradnog natječaja biti će objavljena dana 17.2.2020. godine na portalu www.gloria.hr

 

2. Nagradni natječaj

2. 1. Sandi Cenov će najbolju ljubavnu priču nagraditi personaliziranom pjesmom koju će napisati posebno za taj par, uglazbiti i snimiti

 

3. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju

3.1. Nagradni natječaj vrijedi samo na području RH te u istom mogu sudjelovati fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske, pratitelji Instagram profila portala gloria.hr. U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati osobe mlađe od 18 godina.

3.2. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnom natječaju više puta, ali može biti odabran samo jedan put.

3.3. Posloprimci Priređivača i njegovih povezanih društava kao ni članovi njihove uže obitelji ne mogu sudjelovati u nagradnom natječaju niti biti dobitnici nagrade.

 

4. Preuzimanje nagrade

 

5. Pravo Priređivača na objavljivanje podataka o dobitnicima

5.1. Podatke iz točke 4.1. Pravilnika Priređivač prikuplja u svrhu provođenja nagradnog natječaja i radi brže i efikasnije komunikacije sa sudionikom nagradnog natječaja.

5.2. Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici dobitnici pristaju na objavu svojih osobnih podataka i ovlašćuju Priređivača da koristi njihove osobne podatke i fotografije, bez prava na bilo kakvu naknadu.

5.3. Priređivač se obvezuje da će s osobnim podacima koje sudionik učini dostupnima u svrhu ovog Nagradnog natječaja, postupati u skladu s odredbama relevantnih propisa koji uređuju zaštitu osobnih podataka.

U skladu s time, Priređivač koristi fizičku, elektroničku i administrativnu zaštitu koja osobne podatke Sudionika štiti od gubitka, zloupotrebe i neovlaštenog pristupa, otkrivanja, izmjena i uništavanja. Pri obradi osobnih podataka, Priređivač i s njime povezana društva djeluju u skladu s propisanim politikama i procedurama koje se odnose na zaštitu osobnih podataka.

Radi osiguranja poštene i transparentne obrade Priređivač obavještava sudionika o sljedećem:

5.4. Priređivač zadržava pravo obrađivati osobne podatke Sudionika za potrebe izravnog marketinga svih izdanja Hanza medie d.o.o. i s njome povezanih društava.

5.5. Sudionik u svakom trenutku ima pravo uložiti prigovor na obradu osobnih podataka koji se odnose na njega za potrebe izravnog marketinga. Prigovor može dostaviti na adresu: Zagreb,Koranska 2, ili pozivom na broj telefona: 01/6173939 ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Po prijemu takvog prigovora Priređivač se obvezuje zaustaviti daljnju obradu osobnih podataka Sudionika koji se odnose na njega, a u svrhu izravnog marketinga.

Prigovor na obradu osobnih podataka u marketinške svrhe ni na koji način ne utječe na sudjelovanje Sudionika u nagradnom natječaju.

 

6. Troškovi

6.1. Priređivač nagradnog natječaja snosi troškove nabave i čuvanja nagrade do predaje dobitniku, uključujući porez za područje Republike Hrvatske, a dobitnik snosi troškove preuzimanja, ukoliko su potrebni.

6.2. U trenutku preuzimanja nagrade, odnosno potpisa potvrde o preuzimanju nagrade ili pak istekom dodatnog roka za preuzimanje nagrade prestaju sve obveze i odgovornosti Priređivača prema dobitniku.

 

7. Posebne situacije

7.1. Priređivač može zastati s provođenjem nagradnog natječaja i prekinuti ako ga razlozi tzv. više sile, za koje u trenutku organiziranja nagradnog natječaja nije znao niti je mogao znati, spriječe da nagradni natječaj nastavi sukladno s ovim Pravilima.

 

8. Rješavanje sporova

8.1. Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju svaki sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.

8.2. Za sporove koji ne budu riješeni mirnim putem nadležan je Općinski građanski sud u Zagrebu.

 

9. Stupanje na snagu

9.1. Ova Pravila stupaju na snagu s danom objave na portalu www.gloria.hr dana 17.2.2020.

9.2. Sudjelovanjem u nagradnom natječaju svaki sudionik prihvaća sva prava i obveze utvrđene ovim Pravilima.

 

HANZA MEDIA d.o.o.

Ana Hanžeković, članica uprave

Linker
08. siječanj 2021 00:03