ZBOGOM, MATTHEW

Glumac dosegnuo vrhunac karijere. Sad je ekspresno izbačen iz popularnog showa zbog seksualno neprimjerenih poruka

Američki pjevač, plesač i glumac Matthew Morrison dobio je otkaz iz žirija showa So You Think You Can Dance zbog neprimjerenih poruka jednoj kandidatkinji.

Dva i pol desetljeća predanog rada, usavršavanja u pjevanju, plesu i glumi, te besprijekorni imidž i zvjezdani status Matthewa Morrisona (43) nepovratno su, čini se, otišli u vjetar.

Zvijezda glazbenog TV serijala ‘Glee‘ u kojoj je šest sezona igrao jednu od glavnih uloga, učitelja Mr. Schuea, lani je postao član žirija sedamnaeste sezone plesnog showa So You Think You Can Dance, jedne od najpopularnijih televizijskih emisija u Sjedinjenim Državama. Ta čast je na neki način bila potvrda njegova zvjezdanog statusa, besprijekornog imidža i sposobnosti, ali je iz njega - ne svojom voljom - izletio mnogo ranije nego što je to planirao.

image

Na dodjeli modnih nagrada u Royal Albert Hallu u Londonu 2019.

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

I to zbog neprimjerenih poruka sa seksualnim aluzijama koje je Matthew Morrison slao jednoj od kandidatkinja. Kako se uvodne emisije snimaju unaprijed, producenti člana svog žirija ne mogu izbrisati iz već snimljenog materijala, ali nove neće snimati, jer je u međuvremenu nakon istrage koju su inicirali i proveli čelnici televizijske kuće Fox, vlasnika licence showa, morao otići iz žirija u kojem je sjedio s kolegicom JoJo Siwa i Stephenom "tWitch" Bossom.

O kakvoj je emisiji riječ dovoljno govore imena bivših članova žirija među kojima izdvajamo Vanessu Hudgens, Paulu Abdul, Jasona Derula..., a posljednja emisija s Matthewom Morrisonom bit će emitirana 8. lipnja.

image

Matthew Morrison zbog neprimjerenih poruka napušta popularni plesni show

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

"Jedna od kandidatkina obratila nam se pritužbom za uznemiravanje zbog poruka koje je dobila od Morrisona na društvenim mrežama zbog kojih je osjetila neugodu i poniženje", tako je glasilo službeno objašnjene producenata za pokretanje istrage.

Čitajte i: NOVI FILM KRISTEN STEWART NIJE ZA OSJETLJIVE: LJUDI ZBOG MUČNIH PRIZORA U ŠOKU ODLAZILI S PROJEKCIJE U CANNESU

Iz kuloara se doznalo da se kandidatkinja i član žirija nikad nisu susreli niti komunicirali izvan studija, ali su direktne poruke u inbox bile očito dovoljno kompromitirajuće za Morrisonov ekspresni otkaz iz showa.

Morrisona inače krasi imidž obiteljskog čovjeka, koji sa suprugom Renee (37) ima 4-godišnjeg sina Revela Jamesa Makaia, te 11-mjesečnu kćerkicu Phoenix Monroe.

image

Sa suprugom Renee Morrison i sinom Revelom Jamesom Makaijem u Los Angelesu 2019.

AFF-USA/SHUTTERSTOCK

"Nakon snimanja audicija i izbora 12 finalista odlazim jer sam se ogriješio o produkcijske standarde i protokole komunikacije, što me sprječava da i dalje budem dio ovog sjajnog tima. Hvala svma koji su prepoznali moje talente i znanja i povjerili mi ulogu člana žirija, što je za mene bila velika čast. Duboko žalim što napuštam show i ne postoje riječi kojima bih se mogao dovoljno ispričati onima koje sam eventualno i bez zle namjere povrijedio", stoji u službenoj Morrisonovoj oproštajnoj poruci.

Zasad čini se nije izgubio podršku supruge Renee Morrison, koja je sudeći po objavama na društvenim mrežama apsolutno na njegovoj strani.

image
FOX-TV/KOBAL/SHUTTERSTOCK

"U teškim vremenima, kad smo stvarno povrijeđeni i sa svih strana okruženi mrakom, moramo se osloniti jedni na druge i pokazati suosjećanje", napisala je Morrison uz obiteljsku fotografiju sa suprugom i djecom.

Hoće li njezina podrška ostati bezuvjetna ovisi o činjenici zna li Puente cijelu istinu ili samo njezin dio i to na način na koji joj je interpretirao Matthew Morrison. A kakve će posljedice taj incident imati na njegove buduće angažmane tek ćemo vidjeti.

Linker
11. travanj 2024 23:03