Dirljiva objava

Iva Todorić s dečkom uživa u Opatiji? Misteriozni muškarac je prijatelj s krstarenja?

Vortex cruise u kolovozu 2019. donio je poduzetnici Ivi Todorić niz lijepih iskustava, a među njima, pretpostavljali su tada mediji, i novu ljubav. O svemu se nije oglašavala, no krajem 2020. ponovno je zaintrigirala.

Iva Todorić ponovno je zaintrigirala javnost svojom objavom na Instagramu. Iako poduzetnica živi samozatajno, ne može odoljeti čarima društvenih mreža pa se povremeno ima običaj pohvaliti lijepim crticama iz života. Svakako je u toj kategoriji i romantično putovanje u Opatiju, gdje u adventskom ozračju uživa u društvu misterioznog muškarca.

Okrenuo leđa, no dao joj ruku da zajedno naprave 'srculence'

Objavila je s njim romantičnu fotografiju na kojoj poziraju uz zalazak sunca. Dok je Iva licem okrenuta prema fotoaparatu te pozira sa širokim osmijehom, nepoznati muškarac okrenut je leđima. U komentarima su njezine prijateljice na fotografiju odgovorile nizom srdašca, a jedna joj je prijateljica poručila i: 'Ja sam dobila drugačiju fotografiju'. Iva joj je jednostavno odgovorila - nizom nasmijanih emoticona.

Nakon razvoda, Iva se navodno zaljubila u muškarca čiji identitet želi zaštititi

Izgledno je da je kći Ivice Todorića nakon bračnog brodoloma pronašla ljubavnu sreću - na adresi koju još ne želi otkriti pa identitet možebitnog partnera i dalje diskretno čuva za sebe. Okom laika, muškarac podsjeća na mladića s kojim je Iva u kolovozu 2019. uhvaćena na krstarenju koje svake godine priređuje motivacijska govornica Ana Bučević.

Iako su se mnogi tada pitali o kome se radi, Iva je ostala diskretna. U svakom slučaju, njezin odabir o čuvanju privatnost treba poštivati. Nakon što se u svibnju 2019. godine poduzetnica razvela od dugogodišnjeg supruga Hrvoja Balenta, odlučila je svoj životni put nastaviti voditi nekim drugačijim, povučenijim načinom.

Linker
16. travanj 2024 07:10