Obiteljska sreća

Ivan Perišić pokazao dvomjesečnog sinčića Luku: Fanovi našeg Vatrenog oduševljeni fotografijom malenoga!

Proslavljeni nogometaš i njegova supruga Josipa roditelji su Leonarda i djevojčice Manuele, a polovinom travnja dobili su još jednog sina.

Iako zbog ozljeda do daljnjega neće igrati za hrvatsku reprezentaciju, što je svakom sportašu najveći izazov, Ivanu Perišiću ovo je jedno od najljepših perioda u životu. Popularni Splićanin i njegova supruga Josipa prije dva mjeseca po treći su put postali roditelji, a koliko su zbog toga radosni najbolji je dokaz da su ovih dana s njihovim obožavateljima podijelili trenutak nježnosti s najmlađim sinom Lukom.

Obiteljskom fotografijom pohvalila se Perišićeva supruga na njezinom Instagramu, a uz nju je napisala 'život iznad svega'.

Crno-bijela fotografija, na kojoj Ivan i Josipa zajednički drže njihovo najmlađe dijete, snimljena je u Milanu, a presretna mama objavila ju je na dan kad je maleni napunio dva mjeseca. I Perišić je ovih dana napravio ustupak kad je u pitanju dijeljenje obiteljskih trenutaka na društvenim mrežama (što on i Josipa inače izbjegavaju) te je objavio video u kojem njegova osmogodišnja kći pjeva tijekom ručka u jednom restoranu, a odmah pored Manuele sjedi dvije godine stariji Leonardo.

Jednom od naših najboljih nogometaša koji igra za talijanski klub Inter Milano, ova 2022. i zbog još je jedne stvari velika godina na privatnom planu.

Naime, Ivan i Josipa prije točno deset godina izmjenili su bračne zavjete. Kako je Perišićeva supruga tada bila u visokoj trudnoći s njihovim sinom Leonardom brak su sklopili samo u matičara, a na crkvenu ceremoniju čekali su punih osam godina.

Podsjetimo, naš je web 2020. donio ekskluzivnu vijest o tajnom crkvenom vjenčanju Ivana i Josipe koje je održano na otoku Šolti. Svadbi je nazočila najuža obitelj i prijatelji, a Perišićeva supruga za tu priliku nije kupila novu vjenčanicu već je odjenula istu haljinu s potpisom legendarne Vivienne Westwood koju je nosila i na civilnoj svadbi 2012.

Čitajte i: EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO! IVAN I JOSIPA PERIŠIĆ SKLOPILI CRKVENI BRAK, U STROGOJ TAJNOSTI VJENČALI SE NA ŠOLTI

Linker
24. travanj 2024 07:16