OVO NIJE OČEKIVALA

Ivana Paradžiković zaboravila pin kartice na blagajni, a ono što je uslijedilo ostavilo ju je bez teksta!

Nakon što joj je potpuni stranac podmirio račun, nekadašnja urednica emisije ‘Provjereno‘ još se jednom uvjerila da ne treba gubiti vjeru u ljude.

Bivša voditeljica i urednica emisije ‘Provjereno‘, Ivana Paradžiković od kada je napustila Novu TV u svibnju, s pratiteljima na Instagramu sve češće dijeli detalje iz privatnog života, a sada se pohvalila nesvakidašnjom situacijom koja ju je ugodno iznenadila.

Dok je kupovala gorivo i poklone prijateljima na benzinskoj pumpi na autocesti Beograd-Zagreb, zaboravila je pin svoje kartice, zbog čega je potrčala prema autu. Na blagajni se već stvorio red, a kada je Ivana došla do kase, blagajnica joj je rekla kako je gospodin prije nje već podmirio njezin kompletan račun.

Čitajte i: Nakon 18 godina staža skoro završila u Švicarskoj kao čistačica: Ivana Paradžiković prvi puta se prijavila na burzu rada

Situacija koja vraća vjeru u ljude

"Potpuno se zblesiram. Što? Ali gospodine, mogu ja platiti svoj račun, samo sam zaboravila pin. Pa se sjetim! Ali gospodine, račun je ogroman, ne samo pokloni na pultu pa i gorivo sam točila! A prosijedi gospodin, prekriven maskom, nasmije se, zapravo oči mu se nasmiju i obrati mi se: Gledam vas na televiziji 15 godina, pustite me, molim vas, nije vrijedno spomena. Zanijemila sam", opisala je nekadašnja voditeljica situaciju koja ju je podsjetila da na svijetu još ima dobrih ljudi.

"U okrutnom svijetu, naviklom na grubost, nježne riječi i geste rasture srce poput krhkog stakla na milijun djelića.

Izašao je.

Sjeo u svoj crveni auto i odvezao se.

A ja sam idućih 400 km mislila kako nikada neću izgubiti vjeru u ljude.

Kada se najmanje nadaš. Kada ne očekuješ...život te podsjeti da je čudo!", zaključila je Ivana Paradžiković koju uskoro ponovno očekujemo na malim ekranima.

Čitajte i: Nakon dugog i toplog ljeta, Ivana Paradžiković otputovala u BIH: Svi se pitaju samo jedno, kada će se oglasiti o poslu?

Kao poznato televizijsko lice, Ivana je, naime, potpisala ugovor sa Zavodom za zapošljavanje i krenula u nove poslovne avanture čime se u rujnu pohvalila na Instagramu. O čemu je točno riječ, nije se izjasnila, no javnosti je duže vrijeme poznato da bi trebala voditi svoju istraživačku emisiju na UNA TV - novoj regionalnoj televiziji na kojoj je angažman dobila i Severina kao voditeljica talk-showa, a koja bi s emitiranjem trebala početi krajem godine.

Uskoro na malim ekranima

Novi multimedijski servis u Hrvatskoj, Srbiji i BiH najavio je da će najnovijim tehnologijama i emisija imati drugačiji pristup televizijskom sadržaju, a pokretač medijskog projekta je Foundcenter Investment GmbH iz Berlina, specijaliziran za financiranje preko institucionalnih i privatnih investitora, dok je idejni začetnik projekta Dejan Jocić, a direktor informativnog programa Zoran Kusovac.

Linker
23. travanj 2024 14:57