Dramatično iskustvo

Jednoipolgodišnji sinčić Aleca Baldwina hitno hospitaliziran, njegova žena otkrila: ‘U pitanju su sekunde‘

Holivudski glumac i njegova supruga prvog dana lipnja doživjeli su pravu dramu kad je njihov sin dobio opasnu alergijsku reakciju. Maleni Eduardo najmlađe je od šestero djece Aleca i Hilarije koja je ponovno trudna.

Hilaria Baldwin posljednjom je objavom uznemirila svojih gotovo milijun pratitelja na Instagramu. Supruga glumca Aleca Baldwina podijelila je fotografiju na kojoj je s najmlađim sinom Eduardom u bolnici, a uz nju je napisala podulji status o tome kako su mu ona i Alec spasili život.

Jednoipolgodišnji Baldwinov sin Edu 1. lipnja imao je jaku alergijsku reakciju zbog čega je hitno hospitaliziran.

Hilaria Baldwin u svom postu nije ulazila u detalje dramatičnog događaja te se ne zna na što je maleni alergičan, a prema njezinim riječima plavokosi dječak je danas živ samo zahvaljujući brzoj reakciji.

"Edu je danas imao jako lošu alergijsku reakciju i morala sam mu dati Epipen. Do sada to nikada nisam morala sama davati... bilo je to zastrašujuće iskustvo", napisala je Hilaria na Instagramu, uz napomenu da je Edu sada dobro i kod kuće.

Maleni je, naime, nakon alergijske reakcije hitno hospitaliziran, a liječnici su Baldwinovima rekli da su vjerojatno spasili sina od anafilaktičkog šoka koji može biti koban.

image

Alec i Hilarija sinu su spasili život.

"Problem je što se alergijske reakcije mogu razviti u samo par minuta. Srećom da smo kod kuće imali Epipen, inače ne znam kako bi sve završilo. Neću vas zamarati pričama kako sam u panici izjurila iz kuće s Eduom u naručju. No, sigurna sam da je s nama danas tu samo zbog Epipena, što su nam i liječnici potvrdili. To je sredstvo za spašavanje života", napisala je potresena Hilaria.

Baldwinova supruga, koja je upravo trudna s njihovim sedmim djetetom, svoj je post završila porukom da bi svi roditelji u kući morali imati Epipen. Riječ je o uređaju za automatsku injekciju adrenalina koja spriječava da osoba padne u anafilaktički šok.

" I svakako unaprijed naučite njime baratati jer se te reakcije mogu javiti tako snažno i brzo da su u pitanju sekunde", poručila je Hilaria Baldwin.

Čitajte i: BALDWINOVI NAPOKON OTKRILI SPOL SEDMOG DJETETA: JEDVA GA ČEKAJU UPOZNATI, A GLUMAC JE VAN SEBE OD SREĆE

Linker
16. travanj 2024 21:16