Obožavatelji u deliriju

Jennifer Lopez i Ben Affleck na korak do vjenčanja: Samo se čeka službena potvrda

Svjetski mediji već danima izvještavaju da je samo pitanje dana kada će dvije zvijezde konačno ozakoniti njihovu ljubav.

Glumac Ben Affleck i pjevačica i glumica Jennifer Lopez zadnjih su tjedana definitivno najtraženiji par u Los Angelesu. Fotografi ih prate na svakom koraku, a sve u nadi da će dobiti čvrst dokaz o njihovom vjenčanju o kojem se šuška otkako je u medijima izišla vijest da je par zajedno aplicirao više od 50 milijuna dolara vrijedno imanje u elitnoj losangeleskoj četvrti Bel Air. Prema New York Postu njihov budući dom ima 10 soba, 17 kupaonica i okruženo je drvećem kako bi oni i njihova djeca iz prijašnjih brakova imali potpunu privatnost.

Par je navodno baš ovih dana potpisao konačan ugovor za zajedički dom i prema izvoru Posta, stvar je gotova.

image

Par je nedavno kupio zajedničko imanje s kućom vrijednom preko 50 milijuna dolara

FOTOGRAFIJE: -/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Jenn i Ben su uzbuđeni što će dodatno učvrstiti svoju vezu i poduzeti sljedeći korak, a to je useliti se u zajednički dom. Oboje žele da napokon budu obitelj”, piše Post, čiji je izvor ispričao da Bennifer, kako Bena i J.Lo zovu u Hollywoodu, ionako već žive poput supružnika i ako nisu u njegovom domu, onda su u njezinom.

Čitajte i: JE LI OVO NAJAVA VJENČANJA? BEN AFFLECK PRIPREMIO JENNIFER LOPEZ OGROMNO IZNENAĐENJE ZA VALENTINOVO

Svjetski mediji dokaz njihovih tvrdnji o skorom vjenčanju dobili su i prošli vikend, kada su dežurni paparazzi Afflecka i Lopez uhvatili dok su njezinu kći pratili na trening bejzbola. Čekajući da 14-godišnja Emma završi s obavezama, njezina mama i budući očuh doimali su se poput svakog "običnog" bračnog para. Tako je slavna pjevačica i glumica u jednom trenutku i sama pokušala napucati lopte, a potom su se svo troje zajedno uputili prema Benovom automobilu.

image

Ben i Jenn polovinom tjedna dok su čekali da njezina kći završi s treningom.

FOTOGRAFIJE: STOIANOV-SPOT-MAX/VASQUEZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Da se par sigurno sprema za veliki dan, postalo je jasno ovoga Valentinova kad se Jenn javno pohvalila što će za Dan zaljubljenih dobiti od Bena. Naime, njezin dragi darovao joj je personalizirani spot s kadrovima njihove veze između 2002. i 2004., a kao glazbenu podlogu uzeo je njezinu pjesmu On My Way' snimljenu za film znakovitog naslova Marry Me (Udaj se za mene).

"Ovo mi je ozbiljno otopilo srce", ushićeno je tada komentirala Lopez, a njezin odabir bijele čipkaste haljine za premijeru istog filma njihovi su obožavatelji protumačili kao skrivenu poruku o dolazećem vjenčanju.

Neki od njih još od lani navijaju da ovo dvoje konačnu stanu pred oltar, na kojem su korak do bili 2004., prije nego što su raskinuli dvogodišnje zaruke. Jeniffer je u međuvremenu 10 godina bila u braku s glazbenikom Marcom Anthonyjem Riverom s kojim ima i sina Maxa, Emminog blizanca. Ben je u 13 godina dugom braku s glumicom Jennifer Garner dobio troje djece: Violent (17), Seraphinu (13) i 10-godišnjeg Samuela.

Linker
23. travanj 2024 08:43