ljubavna ispovijest

Jole i supruga Ana slave 15 godina braka: ‘Malo je falilo da danas ne budemo skupa!‘

Jedni od najsimpatičnijih supružnika iz domaćeg javnog života vjenčali su se 5. lipnja 2006. Otkrili su nam kako će obilježiti intimni jubilej, ali i u čemu je tajna njihovog uspješnog braka.

Ove subote bit će točno petnaest godina kako je splitski pjevač Joško Čagalj Jole (49) pred oltar odveo njegovu deset godina mlađu suprugu Anu. Njihovo vjenčanje i za današnje je prilike bila ekskluzivna fešta na kojoj je s najvećim zabavljačem na našoj estradi slavilo preko 400 uzvanika. Bračne zavjete izmjenili su u solinskoj crkvi Gospe od Otoka, a slavlje su nastavili u restoranu u Splitu čiji je vlasnik tada bio Tonči Huljić, autor svih Jolinih pjesama i jedan od najveselijih gostiju na njegovoj svadbi.

- Čini mi se kao da smo se jučer vjenčali. Tako je brzo prošlo – raznježeno nam je kazala Jolina supruga Ana, koja nam je otkrila kako će njih dvoje proslaviti svoj ljubavni datum.

S obzirom na koronu, neće imati veliki party kakav bi popularni Jole inače sigurno organizirao. Umjesto toga, planiraju intimnu proslavu s njihovo četvero djece, kćerkama Ivom, Emom i Tijom te malenim Ivanom Lukom. No, romantični glazbenik svojoj obitelji priprema i posebno iznenađenje - putovanje o kojem on i Ana dugo sanjaju.

image
Bračni par tijekom zajedničkih godina dobio je četvero djece - tri kćeri i jednog sina.
TOM DUBRAVEC/CROPIX

Čitajte i: Jole obilježio važan datum u obitelji: Ni da su htjeli nisu mogli sakriti ponos s lica

- Ako se smiri situacija s pandemijom, krajem ljeta bi otputovali u London. Oboje već dugo priželjkujemo vidjeti taj grad, a sada imamo i najbolji povod. U subotu nas čekaju dvije male proslave, prvo s našom djecom, a navečer će nam u goste doći nekoliko najbližih prijatelja. Ova nam je godina uzbudljiva i zbog još nečega. Naša najstarija kći Iva kreće u srednju školu – ispričala nam je atraktivna Ana, dok se Jole prisjetio jedne pikanterije s početka njihove romanse koja ih je umalo koštala ljubavi i braka. Iako su se jedno drugome svidjeli na prvi pogled, splitski je pjevač neko vrijeme mislio da Anu ne zanima.

image
Presretni par ljubavnu priču skoro da nije ni započeo, naime,
TOM DUBRAVEC/CROPIX

Čitajte i: Ponosni Jole: 'Ivan je naš mali veseljak, samo se smije. No, moja Ana je čudo od žene!'

- Krivo sam upisao njezin broj mobitela. Ni danas ne znam čiji je to bio broj, jer mi pozivi nikada nisu bili uzvraćeni. Srećom pa sam sreo našeg zajedničkog prijatelja i tako smo se ponovno povezali – ispričao nam je Jole.

Splitske supružnike upitali smo i u čemu je tajna njihovog uspješnog braka, jer ako nečiji ljubavni savjet zlata vrijedi onda je to njihov. Od prvog dana karijere Jolu prati glas obiteljskog čovjeka, a i on sam koristi svaku prigodu da naglasi kako je njegova supruga Ana „wonderwomen”, koja sama vodi kućanstvo i brine o njihovo četvero djece.

- Naš najjači ljubavni „začin” je u slobodnim vikendima. Kako Jole gotovo svaki vikend negdje nastupa, rijetko smo te dane skupa. U početku braka sam ga i znala pratiti, no otkako imamo djecu ne mogu. U ta dva dana malo se odmorimo, ali i zaželimo jedno drugoga – priznala nam je kroz smijeh Ana Čagalj.

Linker
07. travanj 2024 22:06