Razotkrivena nova afera?

Još jedno: Putin ima tajnu kćer s čistačicom Svetlanom, koja je danas diskretna bogatašica?!

Vladimir Putin navodno je prije dvije godine dobio blizance s bivšom gimnastičarkom Alinom Kabajevom, a sada opozicijski mediji u Rusiji navode i da je prije 17 godina dočekao tajnu kćer s tadašnjom ljubavnicom.

Britanski The Sun donio je skandaloznu priču o ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu. U članku koji tematizira ljubavni život ruskog predsjednika, britanski tabloid tvrdi da su novinari s opozicijskog spektra u Rusiji otkrili kako Putin ima tajno dijete - 17-godišnju kćer koju je dobio u tajnoj aferi s nekadašnjom čistačicom Svetlanom Krivonogih.

Svetlana je danas poduzetnica, koja, između ostalog, posjeduje elitni noćni klub s egzotičnim performericama, a vezuje se i uz banku blisku Putinu i njegovim uglednim prijateljima. Na visokoj nozi žive ona i njezina kćer, koju je 2003. godine rodila tijekom navodne tajne ljubavi s Putinom. Iako mediji nisu objavili fotografiju lica 17-godišnje djevojke, ruski Projekt tvrdi da neporecivo nalikuje na svog navodnog oca.

image
Vladimir Putin na jednoj od rijetkih fotografija sa bivšom suprugom Ljudmilom.
Shutterstock Editorial/Profimedia

Tvrdnje su potkrijepili riječima stručnjaka Hassana Ugaila, koji je pomoću kompjuterskog softwarea usporedio fotografije navodnih oca i kćeri. Hassan je izjavio da im se lica poklapaju u čak 70 posto varijabli.

Spomenuti medij iz redova opozicije objavio je priču o nekadašnjoj ljubavi predsjednika i poduzetnice, a koja je navodno počela krajem devedesetih, dok je Vladimir još bio u braku sa suprugom Ljudmilom. Pretpostavlja se da je vijest do medija došla iz njemu bliskog kruga ljudi. Putinov privatni život i zdravstveno stanje posljednjih su tjedana tema neovisnih medija i opozicije.

Prije Putina bila je čistačica i živjela je u socijalnom stanu?

Krivonogih je navodno Putina upoznala dok je radila kao čistačica i živjela u socijalnom stanu u St Petersburgu. Kasnih devedesetih navodno je započela njihova romansa, dobili su i tajno dijete, a Svetlana je iz socijalnog stana preselila u najelitniji dio grada. Kada su je mediji kontaktirali da komentira navode o njezinoj vezi s predsjednikom, Svetlana je rekla da ne može razgovarati, a potom im se više nije javila. I ona i njezina kći izbrisale su dobar dio objava s društvenih mreža.

image
O privatnom životu ruski vladar nikad ne priča.
Shutterstock Editorial/Profimedia

Dolaze ovi navodi nakon što se već mjesecima piše o bivšoj gimnastičarki Alini Kabajevoj i njezinom nestanku iz javnog života. Navodno je Alina s Putinom 2018. godine dobila blizance. Posljednji put je u javnosti viđena te godine, kada je navodno bila dva mjeseca trudna.

image
Poznata je njegova navodna romansa s Alinom Kabajevom, koja je iz javnog života nestala nakon što je s njim navodno 2018. dobila blizance.
Shutterstock Editorial/Profimedia

Nikada Putin nije komentirao svoj privatni život, o svojim ljubavnim podvizima ne priča, a posebno od javnosti štiti svoju djecu.

Poznato je da je u periodu između 1983. i 2013. godine bio u braku s Ljudmilom Putinovom, s kojom je navodno tijekom braka dobio dvije kćeri. Ne zna se previše o djevojkama pa tako malo tko zna i kako izgledaju. Nije se ruski predsjednik oglašavao ni o Alini Kabajevoj, a dosad su potpuno nepoznati bili navodi o Svetlani Krivonogih. Inače, privatni život Vladimira Putina veliki je misterij, a on potpuno diskretan, odlučan u namjeri da najbliže zaštiti od pozornosti za koju vjerojatno ocjenjuje da bi im mogla i naštetiti.

ČITAJTE I: Udovica slavnog Jirija Menzela nije dugo čekala: već je u novoj vezi, a nedavno je i rodila

Linker
23. travanj 2024 08:55