BRZI, ŽESTOK I EMOTIVAN

Kakva dirljiva posveta! Vin Diesel o pokojnom prijatelju Paulu Walkeru uoči američke premijere filma ‘F9‘

Slavni glumac je s dirljivom posvetom objavio fotografiju s preminulim prijateljem koju mu je poslala Meadow Rain Walker, 22-godišnja kći pokojnog Walkera.

Uoči američke premijere filma 'F9' devetog nastavka iz serijala 'Brzi i žestoki', jednog od najdugovječnijih i najuspješnijih u povijesti kinematografije, glavni glumac Vin Diesel (53) emotivno se prisjetio pokojnog prijatelja i kolege Paula Walkera koji je 30. studenog 2013. stradao u automobilskoj nesreći u svom porscheu carrera GT-u. Na društvenoj mreži Instagram Diesel je s dirljivom posvetom objavio njihovu zajedničku fotografiju, koju mu je poslala Meadow Rain Walker, 22-godišnja kći pokojnog Walkera.

"Dva tjedna dijele nas od američke premijere F9 i nešto više do početka priprema za finalni deseti nastavak čije snimanje započinje potkraj ljeta. Ovo je jedna od najdražih fotografija Meadow Walker, a mene je preplavila emocijama, zahvalnošću, ponosom i srećom zbog blagoslova vječitog bratstva koje osjećam s njezinim ocem. Moje emocije su riječima neopisive i nadam se kako je i Meadow ponosna na svog tatu kojem je bila najvažnije biće na ovom svijetu. Oboma šaljem svu svoju ljubav, zauvijek vaš", napisao je Vin Diesel u svojoj objavi kojom je u 48 sati zaradio 2.846.496 lajkova.

Meadow Walker je prvih trinaest godina života provela na Havajima sa svojom majkom Rebeccom Soteros, a 2011. se vlastitom odlukom preselila k ocu na imanje u Santa Barbari u Kaliforniji, gdje je živio sa svojim psima. Vin Diesel bio mu je najbolji prijatelj - ili njegova druga polovica kako ga je nazvala Walkerova majka, ali i krsni kum male Meadow o kojoj je preuzeo brigu nakon Pablove smrti. Pablo je, naime, bio nadimak koji je Diesel prišio Walkeru i jedino je njemu dozvoljavao da ga tim imenom oslovljava.

Za nesreću u kojoj je poginuo Paul Walker kriva brzinaZa nesreću u kojoj je poginuo Paul Walker kriva brzina

Da Meadow smatra ravnopravnim članom svoje obitelji postalo je definitivno jasno kad je ona lanjskog lipnja na Instagramu objavila selfie s njegovo troje djece - sinom Vincentom (11), te kćerima Haniom (13) i Pauline (6), koja je ime dobila po očevom najboljem prijatelju. Akcijski glumac je inače poznat po strogoj zaštiti privatnosti svoje djece i nikad se s njima nije slikao za časopise.

- S djecom na naslovnici? Tu priču nećete gledati. Moji idoli su Harrison Ford, Marlon Brando, Robert De Niro i Al Pacino, koji su se zavjetovali na šutnju o svom privatnom životu. Tom glumačkom redu i ja pripadam - izjavio je Diesel, koju je djecu dobio u vezi s meksičkom manekenkom Palomom Jimenez.

Meadow je od Diesela preklani dobila i dirljivo-šaljivu čestitku za 21. rođendan u kojoj joj je napisao: "Sretan rođendan! Znam da punoljetnost želiš proslaviti u Japanu, ali prvo svrati do svoje obitelji na rođendansku tortu koja te doma čeka. Zato požuri, mala, voli te ujak Vin."

Kad je postala punoljetna Meadow Walker je preuzela upravljanjem očevom humanitarnom Zakladom koju je Paul Walker osnovao s ciljem zaštite bioraznolikosti mora i oceana, te za pomoć stradalnicima od prirodnih katastrofa i nepogoda. Jedno od njezinih zaštitnih lica je, dakako, i Vin Diesel koji se rado odaziva na svaki Meadowin poziv.

A što se 'Brzih i žestokih' tiče već sada je jasno da će njegov deveti nastavak 'F9' biti jedan od najuspješnijih: dva tjedna uoči američke premijere objavljeno je kako je dosad na kinoblagajnama diljem svijeta zaradio više od 255 milijuna dolara, čime se ponovno pokazuje da su brzi i žestoki ulični trkači i dalje veliki mamac za gledatelje, te nepresušna tvornica novca za producente.

Vin Diesel - emotivna poruka povodom godišnjice smrti Paula Walkera

Linker
24. travanj 2024 14:26