Zvijezda je rođena

Kći Kate Moss krasi naslovnicu svibanjskog Vogua: i još je provokatnija od njezine slavne majke!

U modnom svijetu Lila Moss već je poznato ime, a po svemu sudeći od njezine mame nije naslijedila samo ljepotu, nego i buntovan karakter.

Da je istinita narodna izreka kako jabuka ne pada daleko od stabla dokaz je i Lila Moss, kći bivšeg supermodela Kate Moss. Plavokosa 19-godišnjakinja snimila je njezinu prvu naslovnicu za modnu bibliju, a editorijal iza kojeg stoji fotograf Steven Meisel, intrigantniji je od svih modnih fotografija njezine majke.

Mlada manekenka za svoj debi u Vogue nosi komade španjolskog brenda Loewe poznatog po umjetničkom pristupu modi pa na jednoj fotografiji Lila na sebi ima top s bizarnim faličkim prizvukom.

Naime, kreacija je izrađena od svile, a dio koji "prekriva" Liline grudi je sav od smole. Modni stručnjaci smatraju kako je Kateina kći ovim htjela poručiti da je još liberalnija od njezine majke koja je inače čak 43 puta krasila naslovnicu Voguea.

Lilin make up za ovo snimanje jednako je nekonvencionalan, a nadahnut je Netflixovom dramom Bridgerton.

Govoreći za Vogue o odrastanju uz poznatu majku, Lila je priznala da je kao dijete bila šokirana pažnjom oko Kate te da nije mogla vjerovati da njezini vršnjaci uopće znaju tko je ona.

image

Kate Moss je cover Vogua krasila čak 43 puta.

J M HAEDRICH/SIPA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: KATE MOSS IMA NAJBOLJI TRIK ZA BRISANJE PODOČNJAKA, ALI NEĆE GA SVI VOLJETI

'Dok sam išla u srednju školu, mnogi su mi znali reći: "Oh, tvoja mama je Kate Moss!" Meni je to bilo nevjerojatno i uvijek bih pitala "Kako znaš tko je ona? Ona je stara! Ona je stara i dosadna!", ispričala je Lili.

No, priznala je da je i bila prilično zaštitnički nastrojena prema svojoj mami te da joj je ona bila uzor u svemu.

"Kad bi naletjele na nekog paparazza uvijek bi spustila glavu i ne bi gledala u kameru jer je to radila i moja mama", našalila se Lili, koja je nakon ovog snimanja neosporna nova zvijezda modnih pista. No, da bi dosegnula njezinu majku, morat će proći još puno kilometara.

Linker
25. travanj 2024 05:48