zaljubljena preko ušiju

Konačno pronašla ljubav života? Lady Gaga nakon nekoliko teških godina konačno pronašla mir

Dvije veze propale su joj brzo i završile neslavno, no poduzetnik Michael Polansky vratio je slavnoj glazbenici vjeru u ljubav.

Čini se da je Lady Gaga pronašla svoju "drugu polovicu", muškarca kojem je stavila svoje srce na dlan bez bojazni da će ga slomiti. Njihov poljubac preko zaštitnih maski na inauguraciji američkog predsjednika Joea Bidena potvrda je da se pop diva više ne boji ljubavi i ne skriva od znatiželjnih pogleda. Jer, trenutak u kojem su pjevačica i njezin dečko, Michael Polansky (37) izmijenili nježnosti nije mogao nuditi manje privatnosti od podija ispred zgrade Kongresa u koji su taj dan bile uprte oči cijelog svijeta.

Odjevena u kreaciju modne kuće Schiaparelli, tridesetčetverogodišnja pop diva dojmljivo je otpjevala himnu, vratila se na svoje mjesto uspjevši provući široku krinolinu kroz uski prolaz, sjela do dečka i potom se dogodilo trenutak koji će njezini fanovi dugo pamtiti: "the poljubac" čiju snagu nisu mogle ublažiti ni njihove maske.

Čitajte i: Inauguracijski nastupi: Lady Gaga oduševila svijet, a Jennifer Lopez iznenadila i odala počast svojim korijenima

- Sviđalo mu se što je bio ondje. A ona je znancima u backstageu u zgradi Kongresa predstavila Michaela riječima: "Ovo je moj dečko" – otkrio je sudionik Bidenove inauguracije.

image
Michael Polansky i Lady Gaga u vezi su oko godinu dana. Otkako su se upoznali - nerazdvojni su.

RMBI/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Prva godišnjica

Odluka da se zajedno pojave na tako važnom događaju daje naslutiti da će, možda, objaviti veliku novost početkom veljače kad će slaviti prvu godišnjicu veze. Doduše, prvi put su se ljubili na prošlogodišnjem novogodišnjem partyju u Las Vegasu, ali to za nekonvencionalnu pjevačicu ne znači mnogo. Njezino srce je nestalno, a zgodnom harvardskom diplomantu Michaelu Polanskom, prezimenjaku slavnog filmskog redatelja, malo tko je davao ozbiljne šanse nakon njezinog prekida s inženjerom zvuka Danom Hortonom u srpnju 2019. poslije tri mjeseca veze te bolnog raskida zaruka sa svojim agentom Christianom Carinom u veljači 2019.

Čitajte i: Obožavatelji se pitaju: Skriva li Lady Gaga trudnoću ili je u karanteni ‘natukla‘ par kilograma?

Veoma su različiti, ona je neokrunjena kraljica američke glazbene scene, a Polansky je poduzetnik u usponu, investitor u startupove i direktor Instituta za liječenje raka imunoterapijom. Suvlasnik mu je suosnivač Facebooka, Sean Parker, koji ih je, navodno, potkraj 2019. upoznao na zabavi u svojoj vili u Los Angelesu. Zbližili su se na Michaelovom rođendanu koji slavi u prosincu te su u Las Vegasu zajedno ušli u Novu godinu.

image
Pjevačica se nakon niza zdravstvenih problema konačno smirila.
BAM/LESE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Bolje mjesto Lady Gage

Naposljetku se pokazalo da se njihove suprotnosti i te kako privlače, što dokazuje fotografija Instagram profilu kojom su lani obilježili prvo zajedničko Valentinovo. Jasno se vidjelo da Polansky na licu ima tragove njezinog ruža, dok je diva u objavi napisala: "Sretno vam Valentinovo! Sretno Valentinovo svim mojim čudovištima! Volim vas!"

Čitajte i: Fotke sve govore: Popravljala mu je frizuricu, sjedila mu u krilu, mazila ga... i nema sumnje da je zaljubljena

Uz naočitog poduzetnika, pjevačica se preporodila. Nakon vlastitog priznanja kako se zbog fibromialgije, poremećaja koji uzrokuje bolove u mišićima i umor, borila s PTSP-om, bila u mentalnom smislu na vrlo mračnom mjestu (zbog čega je morala uzimati lijekove), veza sa smirenim, samozatajnim poduzetnikom navela ju je da prestane bježati od ljubavi zbog straha da će je muškarac, otvori li mu se previše, povrijediti. Nakon nekoliko teških godina, Gaga je napokon sretna, zdrava i na dobrom mjestu.

Linker
17. travanj 2024 16:08