PREPORUČILI JOJ MIROVANJE

Korana Gvozdić o trudnoći: ‘Hodam kao ranjeni pingvin, ali me kile ne opterećuju‘

Bivša manekenka i voditeljica otkrila nam je kako izgleda njeno ‘blaženo stanje‘. Korana Gvozdić uskoro će postati mama.

Ekonomistica i bivša manekenka Korana Gvozdić (38) blista u svojoj prvoj trudnoći. Otkad je početkom veljače na Instagramu otkrila da očekuje dijete sa zaručnikom Ivanom Šarićem (36), pratitelje oduševljava izgledom u blaženom stanju. U posljednjoj objavi napisala je da u 27. tjednu trudnoće ‘izgleda kao medo, a hoda kao ranjeni pingvin‘, a nama je otkrila još neke pojedinosti trudnoće.

image
Korana je u vezi s komičarem Ivanom Šarićem od 2012.
MARKO TODOROV/CROPIX CROPIX

- Neopisivo sam sretna. Ali baš jako. I ne, nije da imam školsku trudnoću pa nemam nikakvih problema, ali nemam se srca žaliti. Sve što mogu je našaliti se i ići dalje ka cilju. Fascinantno mi je gledati svoje tijelo kako dobiva drugi oblik. Te nove dobivene kile me ne opterećuju, samo želim da je beba zdrava – rekla nam je Korana koja većinu trudnoće, prema preporuci liječnika, provodi mirujući.

- Hod pingvina, mislim da to prolazi većina trudnica u nekom periodu. Ovo sto me ulovite na Instagramu su rijetki trenuci kada si dozvolim malo prošetati po gradu ili prirodi, a najsretnija sam kad me Ivan primi za ruku i kaže “Hajdemo te malo prošetat” – tvrdi.

- Jedem sve, od starta sam neke stvari izbacila koje se navode kao rizične, a dalje sam išla po svom osjećaju. Oduvijek sam jela dosta voća, ali sada stvarno svaki dan pojedem ozbiljnu količinu kao međuobroke - kaže Korana.

U vezi s komičarem Ivanom Šarićem je od 2012., a 2016. zaručili su se tijekom romantičnog odmora na grčkom otoku Zakintosu. Spol bebe znaju, ali ga žele zadržati za sebe. Termin poroda joj je sredinom lipnja.

Linker
24. travanj 2024 01:47