Ekskluzivno!

Leona Paraminski otkrila nam je stiže li joj dječak ili djevojčica! Glumica će roditi u istoj bolnici kao Meghan Markle

Glumica svoju djevojčicu očekuje krajem kolovoza, naime, termin poroda joj je 25. kolovoza, a za taj datum Leona i njezin suprug Tin Komljenović sve su isplanirali. Malena bi trebala stići baš u vrijeme rođendana svoje poznate majke - naime, Leona će 22. kolovoza proslaviti 42. rođendan.

Što je zajedničko Leoni Paraminski i Meghan Markle? Osim što su obje glumice i što su rođene u istom mjesecu, povezuje ih i Santa Barbara Cottage Hospital. U najboljoj bolnici u okrugu supruga princa Harryja je 4. lipnja na svijet donijela kćerkicu Lilibet, a zagrebačka glumica bi ondje, kako nam je ekskluzivno otkrila, trebala roditi 25. kolovoza. Bude li termin tri dana ranije, beba će stići baš na mamin 42. rođendan.

Umjesto carskog reza, Leona planira porod u vodi

- Imam vrhunsku njegu i skrb, a u dogovoru s liječnikom sama biram kako ću roditi. Iako sam prije mislila da ću na carski rez, sad želim da porođaj bude prirodan - u vodi. I inače sam ljubiteljica mora i bazena, plivanje me opušta pa sam ga prakticirala i tijekom trudnoće. Formu sam održavala i hodanjem te vjerujem da sam zato dobila samo osam kilograma - govori Leona i otkriva nam da će ona i suprug Tin Komljenović (38), doktor elektrotehnike s kojim posljednjih šest godina živi u SAD-u, dobiti - djevojčicu.

Čitajte i: Leona Paraminski progovorila o umjetnoj oplodnji: ‘Ženama se u Hrvatskoj pristupa s više ljudskosti‘

Čitajte i: Porod na rođendan? Leona Paraminski pokazala trudnički trbuščić i otkrila koliko broji do dolaska prinove na svijet

Medicinski potpomognutoj oplodnji glumica se podvrgnula u Zagrebu

Glumica se u Zagrebu podvrgnula medicinski pomognutoj oplodnji, trudnoću podnosi bez ikakvih problema, a prinovu, kojoj još nisu odabrali ime, očekuje opuštena. Tin će biti s Leonom na porođaju, a dopušteno mu je i da sa suprugom i kćeri spava u privatnoj sobi dok god su one u bolnici. Svoju djevojčicu, otkrila nam je, planira odgajati njegujući njezinu samostalnost i kreativan duh. Leona Paraminski dodaje i da procjenjuje da će biti opuštena majka.

Linker
19. travanj 2024 19:00