Nikola i Pava Grmoja zaljubili su se tijekom studentskih dana
 Facebook / Nikola Grmoja
samozatajna profesorica

Ljubav s faksa i danas je njegova najveća zvijezda: Grmoja pokazao kako uživa uz suprugu

Političar Nikola Grmoja oduševio je pratitelje na društvenim mrežama nakon što je objavio snimku na kojoj je glavna zvijezda njegova supruga.

MOST-ov Nikola Grmoja jedna je od najaktivnijih hrvatskih političara, a posebno ako pritom mislimo na prisutnost na društvenim mrežama. Političar mlađe generacije nedavno je otkrio čuvanu tajnu filozofkinje Marije Selak Raspudić i supruga joj Nina, a sad je pokazao i vlastiti dio privatnog života. Oduševio je na društvenim mrežama pratitelje kojima je pokazao kako provodi nedjeljno poslijepodne u društvu supruge Pave.

U mene je veselo.

Gospođa Grmoja uhvatila je mikrofon i zapjevala hit "Believer" grupe Imagine Dragons. Popratio je Nikola nastup svoje supruge, pitajući pratitelje: "Kako vi provodite vrijeme sa svojim najdražima?". Ubrzo su počele pljuštati pohvale na račun samozatajne mu supruge.

Studentski dani Grmoji su donijeli i ljubav života

Dok se Nikola eksponira jer mu je to u prirodi posla, njegova supruga uspjela je zadržati uobičajen način života pa tako radi kao profesorica engleskog jezika u OŠ Stjepana Radića u Metkoviću. O ljubavi i braku ovog para ne zna se puno, no poznato je da su se upoznali i zaljubili tijekom studija. Ljubav iz studentskih dana prerasla je u brak i obitelj koja je Grmoji najveća sreća i podrška tijekom političkog puta.

Čitajte i:

Tajna ljubav i vjenčanje otkriveni! Kako je Nikola Grmoja otkrio dobro čuvanu intimu zvijezda HRT-a

Koronavirus ubio društveni život. Veliki koncert otkazala Vesna Pisarović, Škoro, odgođen Bob Geldof...

I Johnson je pozitivan! Od posljedica koronavirusa preminula i princeza

Kako pošteno dezinficirati dom u vrijeme korone: Koja sredstva koristiti i koliko često?

Život nakon korone: Napravili smo popis svega što ćemo si priuštiti jednom kada se stvari smire

Linker
05. ožujak 2024 23:52