divan par

Ljubavna priča Biljane Borzan! Supruga Vladimira upoznala je u srednjoj školi - i otad su nerazdvojni

Vladimir Borzan uspješan je gastroenterolog, dok je Biljana jedna od najuglednijih hrvatskih političarki. Uz velike karijere, stvorili su i divnu obitelj - u kojoj su najvažniji članovi njihovi sinovi.

Europarlamentarka Biljana Borzan raznježila je na svom Instagramu sve kada je predivnom fotografijom svojim prijateljima čestitala Valentinovo. Na njoj pozira sa svojim suprugom, bili su tada tek zaljubljeni studenti medicine. "1995. godina: dvoje studenata medicine pripremaju ispit iz neurologije na plaži", napisala je liječnica pored fotografije i tako otkrila rijetke detalje iz svog privatnog života.

Čitajte i: Biljana Borzan u sjajnoj je formi! Političarka podsjetila kako i kod kuće treba brinuti o sebi

Supruga Vladimira Biljana je upoznala još u srednjoj školi - i otad su nerazdvojni.

Oboje su studirali na Medicinskom fakultetu, i dok se Biljana s godinama orijentirala na politiku, Vladimir je ostao u medicini i danas je jedan od najcjenjenijih gastroenterologa u Osijeku. U stabilnom i sretnom braku dobili su dva sina.

Čitajte i: Biljana Borzan prisjetila se prošlosti: ‘Moja medicinska sestra mi je rekla: Doktorice, ja vas mrzim!‘

Političarka ne krije da joj je suprug u svemu velika potpora, a tako i u njezinom životnom stilu koji se, zbog posla, posljednjih godina svodi na relaciju Osijek - Bruxelles.

Borzan zna reći da se iza svake uspješne žene krije - i sjajna svekrva, koja joj uvelike pomaže u kućanstvu, pogotovo onda kada ona zbog posla mora izostati.

Kada je, pak, s djecom i suprugom - kojima se pridružuje četvrtkom kada joj obaveze u Bruxellesu završe, Biljana voli vrijeme provoditi u prirodi. Sa suprugom obožava voziti biciklu nekom od osječkih staza, a najvažnije joj je kvalitetno vrijeme s njihovim sinovima.

Linker
20. ožujak 2024 11:53