TIJELO KAO SLIKA

Majka mu je bijesna, no on ne mari! Bieber ima više od 60 tetovaža, a jednu je posvetio velikoj ljubavi?

Kanadski pjevač Justin Bieber zarekao se da samo dva mjesta na svom tijelu nikad neće dirati - šake i stopala.

Kanadski pjevač Justin Bieber (27) u proteklih 11 godina svoje je tijelo ukrasio s više od 60 tetovaža, a posljednju u nizu - breskvicu na vratu istetovirao je zbog promocije svog novog singla ‘Peaches’. Kao što je svima poznato glava i vrat su vrlo bolna mjesta pa je na Bieberovu objavu na društvenim mrežama reagirala i njegova majka Pattie Mallette (45), koja je sina javno zamolila da s tim već jedanput - prestane. Inače pjevač je nekoliko tetovaža posvetio upravo njoj, a ovo nije prvi put da tetovaže na svom tijelu koristi kao poligon za gerila marketing glazbenih projekata: prije šest godina je iznad pupka zrcalno istetovirao riječ ‘purpose’, što je bio naziv njegova albuma iz 2015.

- Obećao sam si da nikada neću dirati šake i stopala - sve ostalo dolazi u obzir - izjavio je nedavno pjevač. A U intervjuu časopisu Vogueu rekao je da mu se najviše sviđaju prikazi životinja - grizli i lav na njegovim prsima, baš kao i orlovi na trbuhu i na ramenu lijeve ruke simboliziraju hrabrost i snagu, a ptica u letu na njegovom vratu je simbol naših mogućnosti da se izdignemo iz svih nevolja. Bieber je veliki vjernik pa je jedna od njegovih najvećih tetovaža križ na prsima, koji simbolizira snagu vjere i žrtve raspeća, a na listu noge nacrtao si je lik Isusa Krista.

Čitajte i: Bračna idila na Bahamima: Atraktivan mladi par pobjegao u tople krajeve i još jednom pokazao povezanost

Ruža na vratu

Fanovi su uvjereni da je trnovita ruža na glazbenikovom vratu posveta njegovoj bivšoj velikoj ljubavi - Seleni Gomez: mnogi među laticama primjećuju skriveno slovo S.

G na ruci

Slovo G na ruci posvećeno je djevojčici Georgiji, kćeri njegovog prijatelja Chada Veacha, koja boluje od lizencefalije, moždanog poremećaja izazvanog neuronskom migracijom: Georgia je po Bieberovom mišljenju najdivnija i najslađa duša koju je upoznao.

Krvareći globus na križu

Na unutarnjoj podlaktici lijeve ruke istetovirao je krvareći globus, koji nema skrivenu poruku, nego je reprodukcija Bieberove slike koju je naslikao kao 8-godišnjak.

Portret bivše

Na vanjskoj podlaktici lijeve ruke, točno iznad sata istetovirao je sliku bivše ljubavi Selene Gomez, prema fotografiji iz njezinog modnog editorijala za časopis Elle 2013.

Biljarska kugla i riba koi

Spomenute tetovaže trebale bi mu donijeti sreću, jer je riba koi simbol sreće u azijskoj civilizaciji, baš kao i biljarska kugla "osmica" na zapadu.

Majčino oko i godina rođenja

Na prsima je rimskim brojkama ispisao 1975. - godinu rođenja svoje majke Patti Mallette. Osim toga na unutarnjem dijelu zgloba lijevog lakta tetovirao je sliku majčinog oka, što mu je jedna od najdražih tetovaža.

Posveta supruzi

Na vratu je ispisao riječ ‘zajedno’ što je posveta supruzi Hailey Baldwin Bieber, s kojom je u braku od 2018.: ona si je na istom mjestu istetovirala riječ ‘ljubavnici’.

Linker
20. travanj 2024 06:29