OBITELJSKA STVAR

Marijana Mikulić: ‘Ne znam kako bih uz toliko djece, stanove i kredite svake tri godine nalazila ljubav svog života‘

U našoj novoj rubrici Obiteljska stvar poznati otkrivaju po čemu je njihova obitelj posebna. Ovoga tjedna poznata domaća glumica ispričala nam je kako preživljava u ‘muškom čoporu‘ te koja je njezina definicija sretnog braka.

Ako je Michelle Obama nedavno izjavila kako je supruga Baracka tijekom sad već punoljetnog braka ponekad poželjela gurnuti s prozora, zašto glumica Marijana Mikulić (38) javno ne bi priznala da svog Josipa često poželi ispaliti iz topa. Ipak, ovih su dana nazdravili svom petnaestogodišnjem braku u kojem su dobili trojicu sinova - Ivana (11), Andriju (7) i Jakova (2).

O izazovima života s četiri muškarca govori samo za Gloria.hr


"Jesu li sretni oni koji su svake tri godine u najvećoj ljubavi svog života ili oni koji se požele gađati tanjurima u glavu pa ipak sve pregrme i nastave dalje? Ja sam u ovoj drugoj varijanti jer ne znam kako bi uz toliko djece, papirologiju, stanove i kredite svake tri godine nalazila ljubav svog života. Iz moje perspektive, u sretnom sam braku" priča Marijana koja brak u šali naziva udruženim zločinom jer uglavnom pristajemo na razne kompromise kako bi opstao.

image
Mirjana Mikulić kazala je kako je zahvalna svekrvi kako je odgojila sina.
FOTOGRAFIJE: TOMISLAV KRIŠTO/CROPIX CROPIX

Kod svog supruga, doktora znanosti i profesora na Ekonomskom fakultetu najviše voli što je dobar i požrtvovan otac koji već s vrata priskače njoj i djeci te je prisutan u svim segmentima njihova odgoja. Izluđuje ju što je previše komotan baš kad "gori", no s druge strane zahvalna je što je tako i nju naučio da predahne, uzme vrijeme za sebe i opusti se. Zahvalna je i svekrvi kako je odgojila sina iako i njih dvije imaju tipične svekrva-snaha situacije, no rijetko jer ih dijele stotine kilometara.

Marijana otkriva kako je mnoge odluke donijela zbog pritiska, ali neke najbolje je ipak donijela kontra svih.

"Upisala sam glumu iako to nitko nije odobravao. Udala sam se kada su mi bile 23 godine, iako ni to nitko nije odobravao. To su dvije odluke zbog kojih se nikada nisam pokajala” dodala je na kraju simpatična glumica.

image
Domaća glumica kaže da je izazovno dijeliti kućanstvo s toliko frajera.
FOTOGRAFIJE: TOMISLAV KRIŠTO/CROPIX
Linker
22. ožujak 2024 01:55