divno

Matea Jelić i Toni Kanaet stigli u Zagreb, dočekala ih i Lucija Zaninović u društvu preslatke kćerkice

Zlatna Matea i brončani Toni sletjeli su u Hrvatsku, a na aerodromu su ih dočekala uvažena imena iz svijeta taekwondoa. Posebno se istaknula Lucija Zaninović, koja ih je dočekala u društvu svoje malene kćeri Marine.

Hrvatska olimpijska taekwondo reprezentacija vratila se kući! Zlatna Matea Jelić, brončani Toni Kanaet, Kristina Tomić, Ivan Šapina i njihovi treneri stigli su u Hrvatsku. Pred njih je stigao Anto Nobilo, predsjednik HTS-a, ministrica Nikolina Brnjac, dr. Dragan Primorac i izaslanik predsjednika Milanovića, nekadašnji ministar Željko Jovanović.

image
DAMIR KRAJAC/CROPIX
image
DAMIR KRAJAC/CROPIX

Uspješnu sportsku ekipu dočekala je i Lucija Zaninović, velika hrvatska taekwondoistica dočekala je kolege iz kluba Marjan u društvu svoje kćerkice Marine.

Malena Marina ovih je dana proslavila prvi rođendan i tako uvećala obitelj svoje uspješne majke. Osim nje, s Lucijom Zaninović stigli su i njezin suprug Nalom Kuzmanić te sin Elvis.

image
DAMIR KRAJAC/CROPIX

Čitajte i: Dvije teške operacije, bolovi, borba - i Janica Kostelić! Tko je Matea Jelić, djevojka koja je osvojila olimpijsko zlato?

Čitajte i: Dirljive scene! Pogledajte trenutke u kojima Matea Jelić javlja majci da je osvojila olimpijsko zlato!

Ne sumnjamo da će sestre Zaninović djeci prenijeti ljubav prema spotu, možda baš onom koji ih je svjetski proslavio. I one su 'djeca' kluba Marjan kojeg Splićani nazivaju i tvornicom medalja. Upravo to i jest - nakon uspjeha Matee Jelić i Tonija Kanaeta još jednom je potvrđen sjajan posao koji taj klub radi.

image
DAMIR KRAJAC/CROPIX
image
DAMIR KRAJAC/CROPIX

U njega je zlatna Matea Jelić stigla iz Knina dok je još bila maloljetna. Zbog sporta, sa 17 godina doselila u Split. Obitelj joj, rekla nam je u intervjuu u travnju, silno nedostaje. "Lijepo mi je tu, no silno mi nedostaje moja obitelj. Imam mlađu sestru Ivonu i brata Kristijana koji su također u ovom sportu. Seka se bori s juniorima, a brat je trener. Mama Ljiljana i tata Mate su mi najveća podrška u svemu. Kao mala silno sam se brinula za tatu jer radi kao pirotehničar", rekla nam je tada Matea.

Isplatilo se sve - sada je njezinog truda i odricanja svjesna cijela zemlja.

Linker
15. travanj 2024 22:54