Profimedia, Bauer Griffin
ŠTO STARIJI, TO BOLJI

Milo Ventimiglia: neodoljivi kalifornijski dečko ponovno na radaru

Srcolomac Milo Ventimiglia, koji se proslavio ulogama na malom ekranu, ponovno se našao u fokusu zahvaljujući ulozi u serijalu "This Is Us".

Sve obožavateljice popularnog serijala "Gilmoreice" neupitno se sjećaju Jessa, jednog od onih u koje je bila zaljubljena Rory Gilmore, jer je upravo on, sramežljiv, tih i neodoljivo zgodan najčešće bio onaj za kojeg su svi navijali - pa čak i komičar i voditelj Jimmy Fallon.

-->

Lik Jessa Mariana utjelovio je, tada malo kome poznat, Milo Ventimiglia. Za američkog glumca to je bila uloga koja mu je otvorila vrata Hollywooda. Gedatelji su ga najprije primijetili u serijalu "Gilmoreice", zatim u ulozi u serijalu "Heroji" te kao sina Sylvestera Stallonea u šestom nastavku filmskog hita "Rocky", a pojavio se i u spotu pjevačice Fergie za pjesmu "Big Girls Don't Cry".

Iako je cijelo vrijeme aktivan, osobito u televizijskim formatima, u fokus se vratio tek lani, ulogom Jacka Pearsona u serijalu "This Is Us" kuće NBC i povratkom kao Jess u novim epizodama popularnih "Gilmoreica". Zahvaljujući tim ulogama časopis People uvrstio ga je na popis najseksepilnijih muškaraca, a nosi i titulu najseksepilnijeg vegetarijanca s obzirom na to da cijeli život ne jede meso.

The woods.

Objavu dijeli Milo Anthony Ventimiglia (@miloanthonyventimiglia)

A njegov ljubavni život neko je vrijeme pratio poslovni: odlična kemija između Jessa i Rory sa seta se prenijela i u stvarnost pa su osim na malim ekranima on i Alexis Bledel bili par punih 5 godina. Nakon toga je "ulovio" ulogu u serijalu "Heroes" 2006. godine, ali i novu ljubav - zaljubio se u svoju kolegicu Hayden Panettiere s kojom je prekinuo još 2009. godine. Od tada se o njegovom ljubavnom životu ne zna mnogo, ali očito se "opekao" u prijašnjim vezama jer je nedavno naglasio da je ljubav na setu jako loša ideja.

Profimedia, Landmark
Milo Ventimiglia i Mandy Moore u televizijskom serijalu "This Is Us"

Bez obzira na to znate li ga kao Jessa Mariana ili kao supruga Mandy Moore u serijalu "This Is Us", svi se možemo složiti da je 39-godišnji glumac vrlo atraktivan muškarac. A kao dokaz imamo galeriju njegovih fotografija kroz godine – i čini se da i za njega vrijedi pravilo "što stariji, to bolji".

Linker
15. travanj 2024 17:03