Moderna obitelj

Na vjenčanju Kourtney Kardashian i Travisa Barkera glavne uloge imala su njihova djeca iz prijašnjih brakova

Na svadbenoj gala ceremoniji reality zvijezde i glazbenika održanoj prošlog vikenda u Portofinu uz njih su bila sva njihova djeca, a Kourtneyin najmlađi sin Reign nosio je i svadbeno prstenje.

Po treći put vjenčani Kourtney Kardashian i Travis Barker iz prijašnjih brakova imaju šestero djece. Kourtney je u braku sa Scottom Disickom dobila sinove. 12-godišnjeg Masona i sedmogodišnjeg Reigna te devetgodišnju kćer Penelope, dok je Travis otac 18-godišnjeg Landona, dvije godine mlađe Alabame, a 23-godišnja Atiana De La Hoya, koja je također bila među uzvanicima, kći je njegove bivše supruge Shannon Moakler.

Prema želji mladenaca sva su njihova djeca na slavlju održanom u čuvenoj tvrđavi Castello Brownu u mjestu Portofino na talijanskoj rivijeri imala i posebne zadatke.

image

Atiana De La Hoya

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Atiana i Alabama bile su djeveruše, a nosile su haljine od tila s izvezenim crvenim ružama. Alabamina haljina bila je kraća i s dugim rukavima, dok je Atianina imala otvorena ramena.

image

Alabama Barker, Penelope Disick, Kourtney Kardashian i Atiana De La Hoya

SCREENSHOT: INSTAGRAM

Haljinu od tila "posutu" ružama nosila je i devetogodišnja Penelope koja je bila zadužena za bacanje latica od ruža. Najvažniji zadatak dobio je, pak, maleni Reign. Najmlađe Kourtneyino dijete nosilo je svadbeno prstenje, a bio je odjeven poput pravog malog gospodina, u elegantnom smokingu s kratkim hlačama i čarapama do koljena.

U aktivnostima oko ceremonije, kakva se ne pamti na ovom dijelu talijanske rivijere, sudjelovale su i mladenkine sestre Kim Kardashian, Kylie Jenner, Kendall Jenner, dio njihovih mališana te mama Kris Jenner.

image

Mladenci s Travisovom kćerkom Alabamom koja je bila jedna od djeveruša

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

U jednoj od epizoda realityja The Kardashians najavljujući svoje vjenčanje Kourtney je rekla da je njezina moderna obitelj najdivnija stvar, a otkrila je i da ona i Travis planiraju imati zajedničko dijete.

image

Kim Kardashian sa sestrinim sinom Reignom i svojom kćerkom North West

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Travis je stvarno nevjerojatan otac. To je jedan od razloga zašto sam se zaljubila u njega. On je vrlo, vrlo strpljiv. Travis je sve što sam ikada mogla poželjeti od muškarca", izjavila je sretna mladenka.

Čitajte i: Moderna obitelj Orlanda Blooma! Razvod nije poremetio odnose, njegova bivša s Katy Perry velika je prijateljica

Linker
20. travanj 2024 17:07