obračun s kritičarima

Nakon četiri godine borbe s kilogramima, Eva Longoria zasjala u kreaciji svoje prijateljice dizajnerice!

Omiljena ‘očajna kućanica‘ odnedavno koristi svaku priliku da pokaže rezultate mukotrpnog rada na tesanju linije. Lijepa glumica s viškom kilograma bori se od 2018., kad je prvi put postala majka.

Holivudska zvijezda Eva Longoria u 47. godini izgleda bolje nego ikada. Mama četverogodišnjeg dječaka Santiaga po mnogim je bila jedna od najljepših uzvanica na glamuroznom vjenčanju Brooklyn Beckhama i Nicole Peltz, na kojem je nosila kreaciju mladoženjine mame i svoje bliske prijateljice Victorije Beckham.

Victoria je zbog Evine dugine crne haljine od svile pobrala brojne komplimente, a glumica je u njoj pokazala zavidnu liniju koja je glavna tema među slavnima zadnjih dana pogotovo nakon Longorijinih senzacionalnih fotografija u kupaćem kostimu kojima se pohvalila na Instagramu.

Latino ljepotica od 2018. vodi bitku s viškom kilograma koje je dobila tijekom trudnoće.

Fotografija zanosne Eve odmah je skupila ogroman broj lajkova i komentara na društvenim mrežama, baš kao i njezina fotka sa sinom Santiagom koji će u lipnju proslaviti četiri godine. Santiago je Evino prvo dijete, a rodila ga je u 43.godini, dvije godine nakon što se udala za meksičkog biznismena Josea Pepea Bastona.

Zvijezda tv serijala "Očajne kućanice' s pravom se hvali svojom utreniranom linijom. Naime, još donedavno je zbog par kilograma viška na društvenim mrežama trpjela vrijeđanje, o čemu je i javno govorila.

Čitajte i:LAKŠE SE DIŠE S 24 KILOGRAMA MANJE! BIVŠA SABORSKA ZASTUPNICA OTKRIVA SVOJ RECEPT ZA MRŠAVLJENJE

Glumica je tijekom trudnoće dobila 20 kilograma, a u 'staru' formu vratila se zahvaljujući redovitom vježbanju i zdravoj prehrani.

Linker
19. travanj 2024 09:01