Ljetna ćakula

Nakon što nije došla u finale Plesa sa zvijezdama, Albina nam je otkrila što sad misli o tom showu

Ovo ljeto uglavnom će biti opuštajuće za splitsku pjevačicu kojoj su zadnji mjeseci bili jako naporni zbog sudjelovanja u showu Ples sa zvijezdama. S Albinom smo pričali po povratku s romantičnog odmora u Gradu ljubavi, a osim francuske avanture s dečkom Ivanom Ćalušićem, prokomentirala nam je i druge zanimljivosti u njezinom životu.

Albina Grčić itekako ima razloga veseliti se mjesecima pred nama. Čeka je put u daleki Zanzibar, uživancija u morskim radostima i rad na novim projektima. A uz sve to je nedavno i ostvarila dugogodišnju želju i s dečkom Ivanom Ćalušićem posjetila Pariz.

Par se u francuskoj prijestolnici i omiljenom gradu zaljubljenih odmarao početkom lipnja, a dojmove s njihove pariške romanse Albine je podijelila s Gloria.hr.

image

Albina je za ovo ljeto puna planova.

DUJE KLARIC

"Pariz je bio dugo iščekivana destinacija, nismo imali nekakav poseban razlog osim želje za odmorom i dobro iskorištenom pauzom. Najviše su nam se svidjele vožnje električnim romobilom po gradu jer smo na taj način smo uspjeli vidjeti sve čari Pariza - od punih kafića i restorana, preko prekrasnih mostova nad Senom i ostalih znamenitosti. Naravno, nismo odoljeli ne kupiti neki suvenir za svakoga", kazala nam je Albina.

image

Nakon odmora u Parizu zaljubljeni par uskoro putuje u Zanzibar.

privatni album

Iako je još pod dojmom nedavnog posjeta Parizu, Albina već ponovno pakira kovčege. Ovoga puta odlazi na malo dalji put, na egzotični afrički otok Zanzibar, rodno mjesto pokojnog glazbenika Freddieja Mercuryja.

"Toj se destinaciji posebno veselim. Pariz je divan i rado bih se tamo opet vratila, no Zanzibar je posve nešto drugo i očekujem nezaboravan provod", uzbuđena je Albina, koja i u Zanzibar putuje s dečkom Ivanom.

image

Mlada pjevačica planira upisati plesni tečaj.

DUJE KLARIC

Kako nam je povjerila lijepa 23-godišnjakinja, putovanja su i velika strast mladog Hajdukovca s kojim je Albina u vezi tri godine, a prema mišljenju mnogih njih su dvoje jedan od najatraktivnijih parova iz glazbeno-sportskog svijeta.

"Ivan i ja smo generalno izrazito društveni tipovi. Volimo putovanja, nova iskustva, imamo puno prijatelja s kojima provodimo dosta vremena. Često svi i idemo na izlete, skupimo se na nekoj večeri... A kad smo sami, rado pogledamo dobar film. U stvari, kino nam je jedna od dražih lokacija za večernji 'dejt", šali se Albina.

Čitajte i: IZA KULISA JE KUHALO! GLAVE SU IM DOŠLI PASO DOBLE I OSOBNE RAZMIRICE: 'NISMO OSJETILI POVEZANOST'

Zaljubljena pjevačica, koja je ove godine bila jedna natjecateljica u showu Nove TV 'Ples sa zvijezdama", otkrila nam je i kakav je plesač njezin dečko.

"Ivan je prirodno talentiran i ima ritma, ima svoj plesni stil. Rekla bih da je više onako freestyle", smije se Albina.

image

Poznata Splićanka ljeti se najviše voli izležavati na plaži.

DUJE KLARIC

Premda se nakon njezinog ispadanja pred kraj zavšetka showa pisalo kako se nije dobro slagala s plesnim partnerom Markom Ožboltom, Albina nam je naglasila da joj je ples novootkrivena ljubav.

"Taj je show za mene jedno lijepo iskustvo iz kojeg sam puno toga naučila. Drago mi je da je ples uspio ući u moje tijelo i da sam upoznala jako puno divnih ljudi koji su uljepšali cijelo to putovanje. Ples je prekrasan i svidio mi se do te mjere da sam razmišljala da upišem neki tečaj i nastavim raditi na sebi. Svakako neću ostati samo na ovome showu. Ako zbog ničega drugoga onda makar za koji dance move u izlasku", rekla nam je Albina o njezinoj novoj strasti.

Doduše, plesni tečaj pričekat će jesen jer se ovo ljeto odlučila više manje samo odmarati.

"Baš mi treba opuštenog izležavanja na plaži. I inače sam na moru više pasivni tip. Ljeta uglavnom provodim u Splitu jer imamo divne plaže, a tu i tamo se Ivan i ja s društvom zaletimo do nekog otoka", govori Albina, koja radne planove za sada ne želi otkrivati jer je dio još u počecima.

image

Albina kaže da je njezin dečko podržava u svakom pogledu.

privatni album

"Svakako mi je u planu raditi na novim pjesmama i održati koji nastup, ali sam si odlučila ne stvarati presing"; najavljuje Albina, koja se istog pravila drži i kad je ljubav u pitanju. Kako kaže, ona i Ivan još su mladi i rade na sebi i svojim snovima te joj je za sada najvažnije da se podržavaju u svakom pogledu.

Čitajte i: JE LI SPREMNA ZA BRAK? ALBINA BLISTA UZ SVOG IVANA I ŠALOM DAJE NAGOVJESTITI DA ĆE DOĆI I NJIHOV ČAS

Linker
19. travanj 2024 21:37