DREW ANGERER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Ljubav nakon gubitka

Nakon tragičnog gubitka, naučio ju je ponovno voljeti! Jedna od čelnica Facebooka otvorila dušu

Prva žena u nadzornom odboru Facebooka, Sheryl Sandberg, zahvalila je zaručniku Tomu Bernthalu što joj je pomogao pronaći ljubav nakon tragičnog gubitka supruga.

Prva žena u nadzornom odboru Facebooka, Sheryl Sandberg, zahvalila je zaručniku Tomu Bernthalu što joj je pomogao pronaći ljubav nakon tragičnog gubitka supruga.

Otvoreno ljubavno pismo koje je Sheryl Sandberg napisala svom budućem suprugu, mnogima će dati upravo ono što nam svima treba - nadu.

Kada je jedna od čelnih žena Facebooka izgubila supruga Davea Goldberga 2015., svijet joj se raspao. Obitelj i prijatelji pokušali su je uvjeriti da će opet naći ljubav - ali ona je osjećala samo tugu i grižnju savjesti. "Daveova majka mi je zaista jako rano rekla: 'Ti ćeš se ponovno udati, a ja ću plesati na tvom vjenčanju'. To je bio takav dar... jer mislim da vam treba dozvola. Netko vam treba reći - sve je ok, nije tvoja krivica", otvoreno govori o osjećajima koji su je izjedali nakon što je ostala udovica.

Sve se promijenilo kada ju je brat pokojnog supruga, Rob Goldberg, upoznao sa svojim dobrim prijateljem, marketinškim stručnjakom Tomom Bernthalom. Tom je upravo bio prošao kroz bolan razvod, ali dan po dan, njih su dvoje pronašli snagu i oslonac jedno u drugom te su se zaljubili.

Čitajte i: ‘Kućni porođaj nije za svaku ženu, a svakako bi trebale znati i da primalja i doula nisu isto‘

Ljepota u opciji 'B'

Sheryl mu je sada, godinu dana nakon zaruka, napisala otvoreno ljubavno pismo, a prenosimo neke njegove dijelove.

Dragi Tom,

Prošla je godina otkako smo se zaručili - jedna od najtrasformativnijih godina koja je najbrže proletjela. Kad pogledam gdje smo danas i kako se nas sedmero zbližilo kao obitelj tijekom nevjerojatno teškog perioda za našu zemlju i svijet, još uvijek ne mogu vjerovati da smo uspjeli...

Kad je Dave umro, nisam mogla zamisliti ni da odem na spoj, a pogotovo da ću se udati. Sjećam se kako bih ušuškala djecu na spavanje i sjela sama za kuhinjski stol, gdje smo Dave i ja bezbroj puta igrali Scrabble. Zamišljala sam se za tim stolom, sama, do kraja svog života. Bila je to tužna i zastrašujuća pomisao, ali znala sam da bi to mogla postati moja sudbina...

Daveov brat Rob imao je druge ideje za mene. Jednostavno je znao da te moram upoznati, njegovog "dobrog prijatelja Toma". Kad smo se prvi put rukovali, nisam imala pojma da ćeš biti netko tko će mi promijeniti svijet.

Na našem prvom spoju, otišli smo na planinarenje. Inzistirao si da mi držiš bočicu vode cijelo vrijeme. Bila je to malena stvar, ali me stvarno pogodila. Kad god kasnije to ispričam, smiješ se i kažeš: 'Kako nisko postavljena letvica. Drago mi je da sam je preskočio". Ali istina je, mislim da mi nitko nikad prije nije nosio bočicu vode tijekom cijelog planinarenja. Osjetila sam to kao metaforu: ne trebam nekoga da me vuče uzbrdo, nego nekoga uz koga će uspon biti malo lakši. ...

Čitajte i: Urnebesna objava kćeri Billa Gatesa! Cijepila se pa progovorila o teorijama zavjere koje okružuju njenog oca

Naša priča nikada neće biti opcija 'A'. Kada si se ti razveo, a ja izgubila Davea, opcija 'A' je maknuta sa stola. Svaki Dan očeva bit će malo gorko-sladak u našoj kući - ali sada, također i ispunjen sa srećom koju si donio u živote moje djece. Zahvaljujući tebi otkrila sam da opcija 'B' također može biti ispunjena dubokom srećom. Toliko je radosti u ovom novom planu. Hvala ti što si mi pomogao da to odaberem vidjeti.

Linker
26. travanj 2024 13:28