Povratak nakon dvije godine

Nataša Janjić Medančić o malim životnim prekretnicama: ‘Odluka nije bila lagana, ali suprug i ja dobro smo organizirani‘

Nakon dvogodišnjeg porodiljskog dopusta glumica Nataša Janjić Medančić vratila se na set, a zbog serije koju snima u Srbiji morala se razdvojiti od obitelji. Skoro je pomislila da treba odustati, odbiti angažman i ostati u zagrebačkom domu sa suprugom Nenadom Medančićem, sinom Tonijem i kćeri Kajom, no sada je sretna što je napravila još jednu malu životnu prekretnicu.

Osim školaraca kojima je počela nova školska godina, učenju se vratila i glumica Nataša Janjić Medančić (39). No, osim gomile teksta more ju i druge brige koje su došle otkako je postala majka. Naime, nakon dvije godine Nataša se vratila svojoj prvoj ljubavi – glumi, ali odluka o povratku na posao nije bila nimalo laka. Čak je, priznaje nam, dvojila treba li prihvatiti ulogu u seriji 'Tajne vinove loze' zbog koje neko vrijeme mora boraviti u Beogradu. Riječ je o drugoj sezoni snažne drame o sukobljenim obiteljima i njihovim tajnama, seriji koja je bila jedan od najgledanijih sadržaja u Srbiji prošle sezone. U popularnoj melodrami pojavljuje se kao supruga Nikole Koje. Njihovi likovi na zanimljiv se način umiješaju u odnose likova obitelji koje publika već poznaje od prije.

„Odvažila sam se po prvi puta izbivati iz Zagreba i biti odvojena od obitelji zbog posla kojem se na ovaj način i vraćam nakon skoro dvije godine. S dvoje male djece, odluka nije bila lagana, ali suprug Nenad i ja uspjeli smo se dobro organizirati, uz veliku pomoć naših roditelja koji nam uskaču na sve moguće načine. Oba djeteta upisali smo u vrtić, Toni će krenuti tek s mojim povratkom u Zagreb, a Kaja ipak nešto kasnije s obzirom na to da je mlađa i osjetljivija. Sve su to male prekretnice koje emotivno djeluju na mene, ali su nužne kako bismo mogli raditi, ali ih i osamostaliti i pustiti u život s vršnjacima, omogućiti im zdravu socijalizaciju i odgoj”, priča nam Nataša.

Svoj dom trajno su napustili! Otkrivamo kamo se sa suprugom i dvoje djece opet seli Nataša Janjić Medančić?

Prvi dan na setu bio joj je, najkraće rečeno – šokovit. „Imala sam osjećaj kao da sam majčinstvom i izbivanjem na neki način promijenila agregatno stanje, no nakon susreta s kolegama, zagrijavanjem radne atmosfere i suigre, ponovo sam na svom terenu i moram priznati da mi je sve to nedostajalo. Volim svoj posao, to stvaranje i igru, a ovakvi izazovi rada na drugom jeziku i naglasku, s novim kolegama i suradnicima uvijek su me posebno uzbuđivali”, iskrena je Nataša.

Zbog cjelodnevnih snimanja još nije stigla vidjeti sve beogradske kolege koje je imala u planu, a svaku pauzu u danu koristi kako bi provjerila kakvo je stanje s njezinim mališanima. No, zahvaljujući jakim snagama baka, djedova i tate, glumica se u potpunosti može prepustiti novoj ulozi.

Linker
19. travanj 2024 20:18