obožavaju ga

Neki novi zavodnici! Fatalni komičar problematičan je i sklon ekscesima, no glatko osvaja najljepše žene svijeta

Komičar Pete Davidson predvodnik je nove holivudske generacije zavodnika. Svim njegovim problemima unatoč, slavne dame ga obožavaju. Ipak, Cindy Crawford navodno je odahnula kada je prekinuo ljubavnu romansu s njezinom mezimicom.

Glumac i komičar Pete Davidson (27), proslavljen nastupima u skečevima američkog satiričnog serijala "Saturday Night Live", podjednako je na glasu i kao veliki zavodnik, što se po njegovom izgledu i ponašanju baš i ne bi moglo zaključiti. Lista njegovih ljubavnih podviga ipak potvrđuje da je izuzetno privlačan ženama, osobito slavnim. Bio je zaručen s pop-zvijezdom Arianom Grande, ljubio je i 20 godina stariju glumicu Kate Beckinsale, a trenutačno je u vezi s engleskom glumicom Phoebe Dynevor (25), junakinjom Netflixova serijala "Bridgerton".

Budući da je Pete stacioniran u New Yorku, a Phoebe u Engleskoj, nije im zbog pandemije lako održavati tu interkontinentalnu romansu, no trude se.

Nedavno je Davidson sletio na Heathrow i nije gubio vrijeme na propisanu karantenu, nego je odmah pohrlio u grad Stoke-On-Trent, gdje njegova nova draga snima novi film "The Colour Room". Premda javno još nisu potvrdili svoju vezu, na ulicama Stoke-On-Trent nisu skrivali osjećaje. Grlili su se i razmjenjivali nježnosti, a promatrači su zapazili da nose identične ogrlice s inicijalima PD. Prošlog je mjeseca Davidson viđen i u Manchesteru, gdje živi Phoebina majka Sally, a gospođica Dynevor je u veljači bila u New Yorku. Iako se rijetko susreću uživo, čini se da im je oboma jako stalo do te veze.

image
RODIN BANICA/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Novi zvjezdani par: Kćer Cindy Crawford ljubi trenutno najpoželjnijeg frajera u Hollywoodu

Sve što bi trebalo znati o Peteu Davidsonu, Phoebe je mogla saznati i prije nego što zaljubila u njega jer on otvoreno govori o svojim brojnim poteškoćama.

Kad mu je bilo sedam godina, njegov otac, vatrogasac, poginuo je u ruševinama njujorških tornjeva blizanaca. Pete si je od bola počupao svu kosu na glavi i dugo je nakon te tragedije patio od suicidalnih misli, a naknadno mu je dijagnosticiran granični poremećaj ličnosti. Od 17. godine boluje i od Crohnove bolesti, koju liječi pušeći marihuanu. Očito pretjeruje s tim lijekom jer već je dvaput bio na odvikavanju. Premda mu kanabis ublažava bolove u želucu, ne može mu izbrisati tamne podočnjake, jednu od posljedica Crohnove bolesti.

U "Saturday Night Liveu" Davidson je debitirao 2014., dok je još bio u vezi s glumicom Carly Aquilino. Nakon raskida ostali su u dobrim odnosima i lani su zajedno glumili u filmu "The King Of Staten Island".

image
DAVE ALLOCCA/STARPIX/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Glumica ponovno ljubi: Slavnoj 'vampirici' srce je zagrijao 24 godine mlađi roker

U svibnju 2016. počela je Davidsonova romansa s komičarkom Cazzie David, kćeri slavnog cinika i mizantropa Larryja Davida, glavnog junaka humoristične serije "Bez oduševljenja, molim!".

Kasnije se Cazzie žalila da je teško voljeti Petea zato što je i od najmanjih sitnica pravio teške drame ispunjene prijetnjama o samoozljeđivanju i samoubojstvu. Tada je već imao dijagnozu i uzimao antidepresive. - Počeli su mi se događati ti mentalni slomovi, napadi slijepog bjesnila, poslije kojih se ne bih sjećao što se dogodilo - priznaje Davidson.

Cazzie David je preko društvenih mreža saznala da je njezin mentalno labilan dečko početkom ljeta 2018. pronašao novu curu - Arianu Grande. Nekoliko tjedana nakon prvog susreta objavili su zaruke, Ariana mu je posvetila dvije pjesme, a već u listopadu 2018. njihova je ljubav pukla poput mjehura od sapunice. Potkraj te godine Davidson je zabrinuo fanove mračnom porukom na Instagramu: - Zaista više ne želim biti na ovoj Zemlji. Dajem sve od sebe da ostanem ovdje, ali zapravo ne znam koliko još mogu izdržati.

image
ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Zamjerio im se: Komičar poznat i kao zavodnik slavnih djevojaka svojim obožavateljima prijeti - tužbama

Preživio je i taj napad depresije, a početkom 2019. u njegov je ljubavni vlak bez voznog reda nakratko uskočila britanska glumica Kate Beckinsale.

Poslije je priznala da nikad prije nije imala tako šokantno iskustvo, no nije ulazila u detalje. U ljeto 2019. atipični je zavodnik Pete već imao novu djevojku - Margaret Qualley - glumicu zapaženu u Tarantinovom filmu "Bilo jednom u Hollywoodu". Nekoliko mjeseci kasnije na njegov je šarm pala tada 18-godišnja Kaia Gerber, kći supermodela Cindy Crawford.

image
JD IMAGES/SHUTTERSTOCK

- Ako se itko brinuo da sam bio prepametan ili prenapredan za nju, uopće se ne mora brinuti. Bila je puno pametnija od mene - prokomentirao je Davidson nakon raskida s Kaiom Gerber. Ni jedan ljubavni krah ne doživljava kao veliku tragediju jer, kaže, najgore što mu se ikad moglo dogoditi, već mu se dogodilo kad je izgubio oca. Fanovi Phoebe Dynevor misle da ona ipak zaslužuje nekog manje zbrčkanog od Petea Davidsona i nestrpljivo očekuju kad će im otkriti u čemu je tajna njegove zavodljivosti.

Linker
19. travanj 2024 14:54