Drugo lice

Neprepoznatljiva! Slavna glumica zaprepastila je fanove i javnost na pariškom Tjednu mode

Svi su gledali u proslavljenu holivudsku ikonu koja se pojavila u europskoj modnoj prijestolnici u posve neobičnom modnom izdanju, pa su odmah krenule spekulacije što je zapravo željela poručiti ovim outfitom.

Ona zna kako se to radi i definitivno je jedna od najvećih holivudskih kraljica stila! Odjevena u preširoke i preduge svijetle traperice koje su se vukle po cesti, crni body i s crnom maskom na licu australska glumica Nicole Kidman privukla je svu pozornost na pariškom Tjednu visoke mode.

Prije Balenciagine revije svratila je do njihove couture trgovine, te iz nje izašala uz pomoć pratnje s crnom maskom na licu. Njome je zapravo istaknula nakit koji je nosila - dijamantne naušnice, ogrlice, bisernu narukvicu i prsten na ruci.

image

S maskom na očima glumica je trebala pomoć sa strane

TIZIANO DA SILVA - PIERRE PERUSSEAU/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Mnogi su njezin modni izbor protumačili kao posvetu filmskom klasiku, erotskom trileru "Oči širom zatvorene", posljednje ostvarenje kultnog redatelja Stanleyja Kubricka. Legendarni filmaš u njemu je prije 23 godinen okupio fenomenalnu glumačku ekipu predvođenu s Nicole Kidman i Tomom Cruisom, njezinim tadašnjim suprugom, s kojim je u braku provela jedanaest godina.

Čitajte i: ROBBIE WILLIAMS UKRAO SHOW NA PARIŠKOM TJEDNU MODE: SVI PRIČAJU O NJEGOVOM OGRTAČU!

Kidman i Cruise bili su holivudski ‘it‘ par devedesetih: upoznali su se na snimanju filma "Dani groma" 1989., a vjenčali su se na Božić iduće godine.

Posvojili su kćer i sina koje su zajedno odgajali, a njihov razvod 2001. odjeknuo je kao medijska bomba i dogodio se pod nikad do kraja razjašnjenim okolnostima.

image

Nicole Kidman na izlasku iz Balenciagine pariške couture trgovine

THE HAPA BLONDE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Tom Cruise je u zahtjevu za brakorazvodnu parnicu naveo "nepomirljive razlike u karakteru", a pravi razlozi su bili, kako se kasnije spekuliralo, njegova želja za apsolutnom kontrolom bivše supruge, koju je uhodio, snimao i pratio čak i u vlastitoj kući.

Kako god "Oči širom zatvorene" na neki su način i svojim naslovom obilježile kraj njihove veze, jer je razvod stigao u trenutku kad je Nicole Kidman napokon progledala i shvatila s kim i u kakvim okolnostima zapravo živi.

image
RAW IMAGE RAW IMAGE LTD/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Njezin pariški outfit ovaj put sigurno nije poruka sadašnjem suprugu, australskom glazbeniku Keithu Urbanu, s kojim je 25. lipnja proslavila 16. godišnjicu braka.

Imaju dvije kćeri, a žive između Australije i Sjedinjenih Država, gdje posjeduju ukupno pet nekretnina koje smatraju svojim domovima - u Nashvlleu, Beverly Hillsu, New Yorku, Sydneyju i Sutton Forestu u australskoj pokrajini Novi Južni Wales.

image

Nicole Kidman i Keith Urban u lipnju su proslavili 16. godišnjicu braka

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

S druge strane mnoge je njezin modni izbor podsjetio na masku za spavanje, pa je u tom kontekstu tumače kao zahvalu prijateljima Hughu Jackmanu i njegovoj supruzi Deborra-Lee Furness koji su joj najviše pomogli osamdesetih na početku holivudske karijere i na čijem je kauču u dnevnoj sobi spavala dok joj se u Hollywoodu nisu posložile karte.

Osim toga, Hugh Jackman i Deborra-Lee bili su joj najveća prijateljska podrška i u brakorazvodnoj parnici s Tomom Cruisom.

Linker
19. travanj 2024 13:58