RONALD GORSIC/CROPIX
‘Kapetan Croatia‘!

Otkrivamo što jede i kako formu održava mišićavi ministar Marić: ‘Sport mi je u krvi, tenisice uvijek u koferu‘

Ministar Zdravko Marić svojedobno je u televizijskoj emisiji progovorio o zdravlju, sportu i životnim navikama. Odmalena trenira košarku, voli trčanje i tenis, a nastoji se i zdravije hraniti.

Ministar Zdravko Marić svojedobno je u televizijskoj emisiji progovorio o zdravlju, sportu i životnim navikama. Odmalena trenira košarku, voli trčanje i tenis, a nastoji se i zdravije hraniti.

Prozvali su ga "kapetan Croatia", a mnogi su poželjeli napraviti i zamjenu. Naš ministar financija postao je jedan od najpoželjnijih političara u Europi nakon što su fotografije s cijepljenja protiv koronavirusa obišle svijet. Zdravko Marić oduševio je izdanjem, pojavio se na cijepljenju u uskoj, bijeloj majici koja je istaknula njegove mišićave ruke, prsa i trbuh.

Nekima nije bilo lako pokazati što kriju skupa odijela, no kod Marića je drugačiji slučaj. Mnogi na društvenim mrežama tvrde da bi voljeli češće ministra vidjeti u ležernom izdanju. I inače je poznat po svojim trendovskim frizurama i ‘pogođenim‘ modnim dodacima, no da je u top formi - nije bilo poznato dok nije skinuo sako i košulju.

S druge strane, one koji su upoznati s načinom života ministra Marića, nisu se nimalo začudili.

Poznato je da je sklon sport, obožava košarku, tenis i trčanje, a svojedobno je u emisiji "Zdravlje na kvadrat" na Novoj TV otkrio i demonstrirao svoje sportske vještine.

"Sport je u mojoj krvi od šeste godine, košarka je bila moja prva ljubav i ostala je cijeli život. Bez sporta jednostavno ne mogu, i dan danas u poslu kojim se bavim, štogod da radim i kad idem na put, uvijek imam tenisice u koferu", ispričao je tada Marić.

image
Ministar Marić oduševio je svojim mišićima društvene mreže, neki su išli toliko daleko da su najavili i selidbu u Hrvatsku.
RONALD GORSIC/CROPIX

"Znam trčati dva do tri puta tjedno, i po zimi", rekao je tad ministar financija, koji redovito trči na Jarunu. Nađe vremena i za tenis, a dan počinje voćem. "Dosta voća jedem, ujutro jedem kombinaciju voća i zobenih kaša. Tijekom dana često ne stignem jesti, nekada i do navečer, a onda opet pokušavam nekako izbjeći da ne jedem prekasno", otkrio je ministar, dodavši tada da voli slavonsku i mediteransku hranu.

Linker
26. travanj 2024 20:33