Pariška avantura

Poznata Splićanka i njezin dečko užarili društvene mreže zajedničkim fotkama: ‘Ne zna se tko je ljepši od vas dvoje‘

Albina Grčić i Ivan Ćalušić već danima uživaju u Parizu, a njihova zadnja objava izazvala je pravu pomutnju na Instagramu.

Prošlogodišnja hrvatska predstavnica na Eurosongu Albina Grčić za iznimno naporno proljeće zbog sudjelovanja u showu Nove TV Ples sa zvijezdama nagradila se putovanjem u Pariz. I to u najboljem društvu. U Grad zaljubljenih plavokosa Splićanka otputovala je s njezinim dečkom, Hajdukovim igračem Ivanom Ćalušićem s kojim je u vezi tri godine.

Zaljubljeni par u Francuskoj boravi od početka tjedna i, kako se čini, istinski uživa u obilascima gradskih znamenitosti. Albina se već drugi dan po dolasku u Pariz pohvalila fotografijom ispred Eiffelovog tornja, uz koju je napisala da je riječ o ljubavi na prvi pogled.

A nešto slično se može reći i za njezinu posljednju objavu na kojoj s zgodnim nogometašem pozira u u čuvenoj Operi Garnier.

Pariški "zapis" Albine s dečkom Ivanom u toj je mjeri "izuo iz cipela" njezine pratitelje da joj pišu kako su jedan od najatraktivnijih parova iz glazbeno-sportskog svijeta.

"Je li realno da se ne mogu odlučiti tko mi je od vas dvoje ljepši", u polušali je Albini poručila jedna od njezinih obožavateljica, koja kao i ostalih 80-tak tisuća ljudi, s velikim zanimanjem prati avanturu dvoje Splićana. Osim što joj je romantični bijeg dobrodošao nakon iscrpljujućih plesnih proba zbog Plesa sa zvijezdama, Albina i 187 centimetara visoki Hajdukovovac posjet Parizu su priželjkivali već dulje vrijeme. A zna se da je početak lipnja najbolji dio godine za intimni odmor u francuskoj prijestolnici.

Čitajte i: NA SCENI OSVAJA KOSTIMIMA, A PRIVATNO VOLI JEDNOSTAVNOST: ALBININ STIL SAVRŠENO ODGOVARA NJEZINOM VRCKAVOM DUHU

Linker
25. travanj 2024 21:46