napokon doma

Poznati glumac izašao je iz bolnice nakon 15 dana na intenzivnoj njezi! Jedna noć mu je promijenila sve

Sarajevski glumac, dramski pisac, redatelj i profesor glume je zbog loše kliničke slike bio zadržan u bolnici dr. Dragiša Mišović u Beogradu. U prvom redu se zahvalio osoblju bolnice i zahvalio požrtvovnim i veselim medicinskim sestrama...

Glumac Zijah Sokolović (69) pušten je iz bolnice gdje se petnaest dana liječio od koronavirusa. Istaknuo je da bio na infektivnom odjelu i intenzivnoj njezi i zamolio je sve da nose maske i čuvaju na sebe i bližnje.

"Za jednu noć promijenila se svakodnevica. Prošao sam infektivnu kliniku, intenzivnu njegu i smješten sam u bolnicu. Tu sam proveo 15 dana. Jučer sam otpušten iz bolnice, trenutačno sam u kućnoj izolaciji", napisao je na svom Instagramu.

"Sada razmišljam što sam nepovratno izgubio koronom, što sam zagubio, a mogu vratiti i što sve trebam ponovno naći, a da ne zaboravim. Molim vas, nosite maske. Do kazališta, do predstave, do glumca", zaključio je.

image
Među ostalim je izrazio zahvalnost osoblju beogradske bolnice za koje je istaknuo da su suvremeni robovi današnjice.
RANKO SUVAR/CROPIX

Među ostalim je izrazio zahvalnost osoblju beogradske bolnice za koje je istaknuo da su suvremeni robovi današnjice.

Glumac je osvojio brojne nagrade za monodramu ‘CABAres, CABArei’ koja se inače izvodi u Teatru EXIT. Kad govori o predstavu opisuje je vrlo kreativno, ona govori: "O upoznavanju, o iskustvu, o običnom danu, o uspjehu i neuspjehu, o dogovaranju, o borbi mišljenja, o hrani, o zdravom razumu, o vožnji autom, o budućnosti, o kazalištu kao frižideru zabluda o mediokritetima, o rodbini, o zaostalosti, o pomirenju sa životom, o budalama, o seksu i starosti."

Čitajte i:

Hospitaliziran Zijah Sokolović! Zarazio se koronom pa uslijed loše kliničke slike završio u bolnici

Kazalište Ulysses u Zagreb dovodi ‘Pokojnika‘

Špiro Guberina i Zijah Sokolović prisjetili se mladosti

Linker
24. travanj 2024 14:31