Doista je sretna

Poznati ‘lovci na nekretnine‘ tvrde: ‘Zbog nas je Renée Zellweger pronašla ljubav‘

Nakon što je poznata glumica potvrdila da je u vezi s deset godina mlađim voditeljem, s kojim je surađivala prilikom snimanja realityja, oglasio se producent koji otkriva da je upravo on zaslužan za novopečenu romansu.

Reality zvijezda Jonathan Scott tvrdi kako su upravo on i njegov brat Drew, poznati po serijalu Property Brothers odgovorni za romansu između glumice Renée Zellweger i televizijskog voditelja Anta Ansteada. Naime, upravo je njihov reality show Celebrity IOU bio kanal za zbližavanje hollywoodskog para.

Riječ je o realityju u kojem zvijezde preuređuju automobile kako bi ih poklonile potrebitima, a među njima je bila i pedesetdvogodišnja glumica, koja se prilikom gostovanja zbližila s deset godina mlađim voditeljem.

image

Jontahan Scott, koji je s bratom zaslužan za produkciju emisije, tvrdi kako je ovo bila tajna misija za upoznavanje.

FRAZER HARRISON/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Scott, koji je s bratom zaslužan za produkciju emisije, tvrdi kako je ovo bila tajna misija za upoznavanje kako bi Ant pronašao ljubav svog života.

Zellweger i Anstead su se po prvi puta susreli u lipnju 2021., dok su snimali emisiju, a dva su mjeseca kasnije viđeni zajedno, nakon čega su priznali da se među njima doista rodila ljubav.

Čitajte i: Oskarovka ljubav nije tražila, ali joj je stigla kao najljepši ‘dar‘ pokojne prijateljice

image

Zellweger i Anstead upoznali su se u lipnju 2021. i ludo se zaljubili.

FLIGHTRISK/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Anstead je prošle godine, za People otkrio kako je neko vrijeme držao vezu u tajnosti.

"Veza između mene i Renée doista je privatna i nisam spreman o tome previše govoriti. Tek smo ušli u vezu i ne želim vršiti nikakav pritisak", kazao je.

Emisija će se uskoro početi prikazivati, a braća Scott svojom su izjavom uzbudili mnoge glumičine obožavatelji koji jedva čekaju vidjeti trenutak u kojem je između Zellweger i Ansteada zaiskrilo, ali i na koji su način na njihovo zbližavanje utjecali producenti serije, Jonathan i Drew Scott.

Linker
20. travanj 2024 06:00