EVO KAKO

Predivna priča iz Siska: Ni potres ih nije uspio zaustaviti da uljepšaju Valentinovo!

Ovog Valentinova odaberite upravo ZYNA poklone i razveselite drage osobe

Uoči najromantičnijeg dana u godini, Valentinova, donosimo vam lijepu priču iz grada Siska. Usred pandemije i svih razornih katastrofa, skupina mladih entuzijasta u tom gradu je odlučila ostati i stvoriti brand za prodaju inovativnih prigodnih poklona pod imenom ZYNA. Odluka o upuštanju u baš takvu avanturu u ovo vrijeme kada je sve neizvjesno nije donesena preko noći. Nakon dugog i pomnog istraživanja što točno i na koji način ponuditi ionako prezasićenom tržištu poklona, odabir je pao na stvaranje poslovne priče koja će se svojim idejama, vrstama proizvoda te pristupom kupcima razlikovati od ostalih.

Svima je u cilju iznenaditi i oduševiti svoje voljene osobe. No, zaboravljamo jednu bitnu stvar – ne trebamo na poklanjanje ljubavi putem malih sitnica biti orijentirani samo nekoliko dana u godini. Pokažimo ljubav tijekom cijele godine. Upravo to je misija i vizija ZYNA brenda. Njihov slogan jest: ''Pokloni doživljaj''- a kako bolje pokloniti ljubav i voljenoj osobi pokazati koliko vam znači nego poklanjanjem samog doživljaja ljubavi, sreće i zadovoljstva!

image
ZYNA
FOTOGRAFIJE:

- Što je to nesebična ljubav, što je darivanje bez očekivanja nečega zauzvrat, znamo najbolje mi. Doživjeti ovaj razarajući potres na vlastitoj koži, na području našeg grada Siska, uistinu je traumatično iskustvo. Ali s druge strane, osjetiti toliko ljubavi, empatije, zajedništva i sloge nešto je najljepše na svijetu. Ljubav je jača od bilo čega, ljubav je povezala sve rasjede i pukotine stvorene potresom. Ljubav je opet vratila nadu ljudima! - kažu vlasnici.

Pokažimo ljubav tijekom cijele godine

Zato, daruj ne zato što moraš, daruj zato što želiš. A postoji li bolji način za pokazati ljubav od ZYNA prigodnih poklona? Jedinstvene i unikatne umjetne ružice koje traju zauvijek, govore više od riječi. Satkane u obliku neodoljivog medvjedića ili srca već na prvi pogled oduševljavaju. Vječnim buketom ruža zauvijek osvojite srce svoje odabranice, a Premium ili Mistery ružom recite „Volim te“ na najposebniji način. Personalizirani pokloni čine darivanje još posebnijim , a za vas smo pripremili i maleno iznenađenje koje dolazi uz svaku narudžbu. Za što god se odlučili, nećete pogriješiti.

image
ZYNA
FOTOGRAFIJE:

Poklonite ljubav, poklonite doživljaj, darujte ZYNA prigodne poklone!

Poklanjajući ZYNA poklone dajete više. Proizvodi su zapakirani na jedinstven i elegantan način, a kartica posvete nešto je što će zasigurno oduševiti voljenu vam osobu. Napišite na nju najslađe ljubavne riječi koje će uz poklon rastopiti srce odabranice. Budite drugačiji i istaknite se. Svaki dan je poseban i nova je prilika da nekoga razveselite, a neka ovogodišnji pokloni za Valentinovo budu jedinstveni. Ljubav je nešto što se pokazuje kroz djela, poklanjajući ZYNA poklon ispričajte najljepšu ljubavnu priču.

Poklonite ljubav, poklonite doživljaj, darujte ZYNA prigodne poklone!

Linker
24. travanj 2024 05:40