Getty Images
POD ISTIM KROVOM

Prva noć u Bijeloj kući: Pet mjeseci nakon inauguracije Melania Trump napokon sa suprugom

"Brak na daljinu" američkog predsjednika Donalda Trumpa i prve dame došao je kraju – obitelj je ponovno pod istim krovom nakon mjeseci razdvojenosti.

Prva dama Melania Trump i 11-godišnji sin Barron napokon su uselili u Bijelu kuću nakon što su prvih nekoliko mjeseci predsjedništva Donalda Trumpa proveli u njujorškom penthouseu u Trump Toweru.

WASHINGTON, D.C. - JUNE 11: (AFP-OUT) U.S. President Donald Trump, first lady Melania Trump and their son Barron Trump arrive at the White House June 11, 2017 in Washington, DC. According to reports, Melania and Barron will soon be moving from Trump Tower in New York City to the White House. (Photo by Chris Kleponis-Pool/Getty Images)
Getty Images

- Veselim se uspomenama koje ćemo stvoriti u novom domu! – napisala je prva dama na svojem službenom Twitter profilu uz fotografiju pogleda iz Bijele kuće.

Vrlo je neuobičajeno da predsjednički par ne živi zajedno bez obzira o kojem vremenskom periodu se radilo, ali osobito na početku mandata. Nakon Trumpove inauguracije u siječnju, Melania Trump i Barron su ostali u New Yorku kako bi on mogao završiti školsku godinu u Columbia Grammar and Preparatory School na Manhattanu, a na jesen će krenuti u privatnu školu St. Andrew's u Marylandu. Dosad je Melania Trump dolazila u Washington samo kada je to bilo nužno i u Bijeloj kući je viđena svega nekoliko puta. Sada će to njezino izbivanje sa službenih događanja biti mnogo teže te će se morati malo više nego dosad uživjeti u ulogu prve dame.

WASHINGTON, D.C. - JUNE 11: (AFP-OUT) Viktor Knavs and Amalija Knavs, parents of U.S. first lady Melania Trump, arrive at the White House with the first family June 11, 2017 in Washington, DC. According to reports, Melania and Barron Trump will soon be moving from Trump Tower in New York City to the White House. (Photo by Chris Kleponis-Pool/Getty Images)
Getty Images
S njom su stigli i njezini roditelji: Viktor i Amalija Knavs

Mnogi su njezin ostanak u New Yorku protumačili kao potvrdu da se radi samo o "braku na papiru". Naime, brojni izvori potvrdili su za Us Weekly da 46-godišnjakinja odbija dijeliti krevet s Trumpom čak i u rijetkim prilikama kada se nađu u istom gradu.

- Imaju odvojene spavaće sobe i nikada ne provode noći zajedno – otkrili su njezini prijatelji, a prema njezinom profilu koji je pripremio magazin GQ 2016. godine svojedobno je izjavila kako su ključ uspješnog braka odvojene spavaće sobe. Iako prve dame inače imaju poprilično popunjen raspored koji je neminovno povezan s pojavljivanjem u javnosti, njezin raspored je poprilično ograničen, a ne morate pretjerano pratiti predsjedničku obitelj kako biste primijetili da je Trump svojoj kćeri Ivanki Trump namijenio važniju ulogu nego supruzi. Njihova zajednička pojavljivanja uvijek budu popraćena detaljnom analizom neverbalne komunikacije. Melania Trump neupitno poručuje da mu ne želi biti blizu, a otkako su nedavno punili medijske stupce zbog njezinog odbijanja fizičkog kontakta, svaku priliku iskoriste za držanje za ruke - pa tako i ovu.

WASHINGTON, D.C. - JUNE 11: (AFP-OUT) U.S. President Donald Trump and first lady Melania Trump arrive at the White House June 11, 2017 in Washington, DC. According to reports, Melania and Barron will soon be moving from Trump Tower in New York City to the White House. (Photo by Chris Kleponis-Pool/Getty Images)
Getty Images

Linker
18. travanj 2024 04:17