Još jedna škola

Razočarana Vlatka Pokos već pakira kofere: ‘Ostanak u Hrvatskoj nikad nije dolazio u obzir!‘

Nakon što je u nedjelju ispala iz showa Ples sa zvijezdama nekadašnja pjevačica i televizijska voditeljica vraća se u Kanadu. Kako je rekla za Gloria.hr jedva se čeka vratiti svojim uobičajenim obavezama i životu koji je izgradila daleko od domovine.

Kad se u siječnju doznalo da će nekadašnja televizijska voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos biti dio popularnog plesnog showa, koji se ove godine prikazuje na Novoj TV, zasigurno nitko nije računao da će se upravo ona prva oprostiti od daljnjeg natjecanja. Čak štoviše, mnogi su u Pokos vidjeli jednu od glavnih akvizicija Plesa sa zvijezdama. Stoga se ni nekoliko dana od njezinog ispadanja ne stišavaju strasti, a nekoć jedno od najzaposlenijih domaćih tv lica pod opsadom je medija.

"Zovu me sa svih strana, no nemam što reći na ovu temu, osim da se uskoro vraćam u Toronto. Ostanak u Hrvatskoj nikada nije dolazio u obzir", decidirano nam je rekla Pokos, dodavši da joj je jedino žao što svoj talent neće moći do kraja pokazati njezin plesni mentor Mateo Cvenić.

image

Bivšoj voditeljici jedino je žao što u showu više neće sudjelovati i njezin plesni partner

LUKA DUBROJA

Čitajte i: Povratak Vlatke Pokos na male ekrane: Nije to jedini razlog zbog kojeg će neko vrijeme boraviti u Hrvatskoj!

"Mateo je sjajan, i kao učitelj i kao osoba. Po meni je on tamo najveći plesač", komentirala je Vlatka presudu žirija koji je odlučio, da između dva plesna para s najmanje glasova publike, show trebaju napustiti baš ona i Mateo.

No, zato ovih dana o "nepravdi" prema Vlatki naveliko bruje društvene mreže. Mnogi misle da Vlatka i Mateo, koji su za svoju sambu dobili 21 bod od žirija, nisu prošle nedjelje bili najlošiji par.

"Ako usporedimo nju i Asima, ona je za njega majstor plesa", napisala je jedna gledateljica, a onih koji su na strani Vlatke iz dana je u dan sve više.

Nakon prvih podijeljenih reakcija, veći je dio gledatelja u međuvremenu okrenuo ploču i počeo komentirati kako je Vlatki ovim ipak nanesena nepravda. Ako ni zbog čega drugog, onda samo zato što je zbog Plesa sa zvijezdama doputovala iz Kanade. A tu je, dakako, i financijska strana. Vlatka je, naime, jedina među 13 natjecatelja na nekoliko mjeseci morala "zamrznuti" svoj posao jer inače ne bi mogla drugačije sudjelovati u showu s obzirom na to da zadnjih pet godina živi i radi u Kanadi. Dakako, da je računala da će taj "gubitak" kompenzirati zaradom od showa, a sada je ostala kratkih rukava. Nagađa se da je Vlatka za dvije emisije dobila oko 2 tisuće eura (ako su honorari slični onima koje je za istu emisiju plaćao HRT), a dio toga već je morala potrošiti tijekom emisije.

image

Prva eliminacija dogodila se u drugoj emisiji, uz Vlatku, na tankom je ledu bio i glumac Asim Ugljen

LUKA DUBROJA

Čitajte i: Žiri Plesa sa zvijezdama zaplakao u prvoj emisiji: ‘Tata te sigurno gleda odozgo i ponosan je‘

Kako se nedavno pisala Slobodna, Nova TV natjecateljima ne pokriva nikakve troškove pa tijekom snimanja, koje traje cijeli dan, navodno sami plaćaju hranu i ostale potrepštine. Premda je ovaj put odlučila do kraja biti dama i ne osvrtati se na ispadanje, Vlatki nakon svega mora ostati gorak okus u ustima.

Ovo nije prvi put kako su Pokos s domaćih televizija zvali da sudjeluje u njihovim projektima sličnog tipa, no do sad je to svaki put odbila. Jedan od razloga je što je smatrala da su je s HRT-a, njezine bivše matične kuće, nepravedno prognali, a drugi je njezin novi život u Kanadi kamo se preselila 2017.

image

Vlatka Pokos već pakira kofere za Kanadu

NOVA TV

Čitajte i: Intimna ispovijest Vlatke Pokos: ‘Ginekologinja mi je rekla da malo srce više ne kuca, osjećala sam se kao da umirem‘

Hoće li zbog ekspresnog ispadanja Vlatke zažaliti i Nova TV, koja je najviše zahvaljujući njoj dobila golemi PR u medijima i to prije početka emitiranja showa, vidjet ćemo vrlo skoro.

Linker
25. travanj 2024 02:57