Ljubavni početak

Rebel Wilson s 42 godine objavila da je gej: ‘Našla sam svoju princezu‘

Australska komičarka iza sebe ima nekoliko ozbiljnih veza s muškarcima zbog čega je mnoge iznenadilo njezino priznanje da je umjesto princa pronašla - princezu.

"Mislila sam da tražim Disneyjevog princa... ali možda ono što mi je stvarno trebalo sve ovo vrijeme bila je Disneyjeva princeza", ovim je riječima Rebel Wilson u četvrtak čitavom svijetu priznala da je u lezbijskoj vezi. Kako ne bi ostavila mjesta sumnji da je riječ o šali ( s obzirom da se kao komičarka zna zezati na svoj račun), uz priznanje o seksualnoj orijentaciji, podijelila je i fotografiju sa svojom djevojkom Ramonom Agruma na kojoj su prisno naslonjene jedna na drugu i smiješe se u kameru.

Priznanjem da je u homoseksualnoj vezi, 42-godišnja Australka svoje je obožavatelje ostavila bez riječi jer do sada ničim nije dala naslutiti da je privlači isti spol.

Štoviše, otkako se proslavila u Hollywoodu, više je puta bila u vezama s muškarcima koje nije skrivala u javnosti. Najdulje je ljubila markantnog Jacoba Buscha, nasljednika pivskog carstva s kojim je bila oko godinu i pol. Upoznali su se u za nju vrlo izazovnom periodu, kad je odlučila da više ne želi biti debeljuca te se uhvatila u borbu s kilogramima. Veza s mladim Jacobom pukla je vrlo kratko nakon što je glumica skinula 40-tak kilograma i fizički se potpuno transformirala.

Niti pola godine kasnije na društvenom događanju u Sidneyu prošetala je sa svojim zemljakom, tenisačem Matt Reideom držeći se za ruke. No, nijedno od njih nije potvrdilo da su u vezi.

image

Zadnji Rebelin ozbiljiniji frajer bio je bogataš Jacob Busch.

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Prije manje od mjesec dana Rebel je za People izjavila da opet ljubi, a vezu je opisala kao najzdraviju do sada.

"Upoznali su nas prijatelji koji su skužili da smo stvoreni jedno za drugo. I očito me bolje poznaju nego ja samu sebe. Prvi put mi se dogodilo da sam izišla na spoj nakon tjedana razgovora telefonom. I moram priznati da je to sjajan način da nekoga bolje upoznate prije prvog poljupca. A i vrlo je romantično", zaljubljeno je ispričala Rebel krajem svibnja.

Kako tada nije naglasila da je ta osoba žena, svi su automatski pomislili da je u njezin život ušao novi muškarac.

Sada ispada da je Rebel zapravo opisivala svoju djevojku Ramonu jer je njezin Instagram zadnjih mjeseci prepun njihovih zajedničkih fotografija. Ramona je inače modna kreatorica koja ima vlastiti modni brend, a kao i Rebel živi u Los Angelesu pa se pretpostavlja da su se dvije žene tamo upoznale - i zaljubile.

Čitajte i: NAKON DRASTIČNE TRANSFORMACIJE, SLAVNA GLUMICA SADA JE PRONAŠLA I SRODNU DUŠU: ‘NAPOKON IMAM ZDRAVU VEZU!‘

Linker
25. travanj 2024 16:35