došlo vrijeme

Reprezentativci se žene jedan za drugim! Nakon Ćalete-Cara, Pjace i Vlašića - svadbu upriličio i Josip Brekalo

Josip Brekalo vjenčao se sa Dominikom Kralj u Zagrebu. Slavlje je upriličeno u hotelu Westin.

Nogometni reprezentativac Josip Brekalo vjenčao se u subotu sa svojom partnericom Dominikom Kralj. Kako javljaju 24sata, par se vjenčao u Zagrebu, a proslava je održana u hotelu Westin u Zagrebu. Par je za prvi ples odabrao pjesmu "Jedina ljubav" grupe Dalmatino i Mihaela Starčevića.

Brekalo i Dominika su, podsjetimo, nedavno dobili djevojčicu kojoj su nadjenuli ime Nika. Nogometaš je, inače, jako popularan na društvenim mrežama, na kojima su jako aktivne njegove obožavateljice. Njegova supruga Dominika je, s druge strane, samozatajna i ne eksponira se.

Posljednjih mjeseci, inače, mnogi su se reprezentativci odlučili vjenčati. Među njima je najsvečanija bila svadba Duje Ćalete Cara, koji je suprugu Adrianu Đurđević oženio u Dubrovniku pred obitelji i uskim krugom prijatelja. Par odbrojava još malo do dolaska prinove, a trenutno uživaju u godišnjem odmoru.

image
www.studiodt.com

Čitajte i: Presretni mladenci! Donosimo ekskluzivne fotografije s vjenčanja Duje Ćalete-Cara i njegove Adriane!

Uoči Europskog nogometnog prvenstva otkriveno je i da je u brak ušao splitski nogometaš Nikola Vlašić. U strogoj tajnosti oženio je dugogodišnju djevojku Anu, a potom su dobili i sina Nou. Vlašić i njegova partnerica jako inzistiraju na samozatajnosti pa ne čudi što su i tu informaciju zadržali za sebe.

Čitajte i: Stiže prinova u obitelj! Brat Blanke Vlašić u tajnosti se vjenčao s dugogodišnjom djevojkom

Čitajte i: Nogometaš Marko Pjaca vjenčao se s dugogodišnjom djevojkom: Nakon ceremonije u crkvi, priredili mu bakljadu

Nedavno se oženio i Marko Pjaca, koji je sa suprugom Marijom Pavičić krajem svibnja napravio veliko slavlje na zagrebačkog Jarunu. Goste su zabavljali Jole i Minea, a Marko i Marija pobrinuli su se da ni njih ni njihove uzvanike ne ometaju novinari, fotografi i znatiželjnici u civilu.

Linker
19. travanj 2024 09:40