Oduševio plesanjem

Sin Siniše Vuce s ocem dijeli ljubav prema nogometu, a otkrio nam i čime ga djevojka može osvojiti

Do velikog finala ostale su još dvije emisije u kojima se za pobjedu više ne natječe splitska pjevačica Domenica Žuvela i njezin partner Alan Walme. No, njihovo ispadanje nije bilo jedino iznenađenje večeri koja je frcala emocijama i iznenađenjima!

Kako se bliži kraj ovogodišnje sezone popularnog showa Ples sa zvijezdama atmosfera u studiju Nove TV iz emisije u emisiju se sve više zahuktava. Sinoćnje izdanje bilo je najužarenije do sada, a velikim je dijelom za to zaslužna splitska pjevačica Domenica Žuvela koja je po izboru publike i žirija sinoć napustila show s njezinim plesnim partnerom Alanom Walmeom.

"Nisam razočarana, niti malo. Sretna sam jer sam stvarno puno dobila ovim showom, životno i neprocjenjivo iskustvo", kazala nam je Domenica, koja je sinoć priredila iznenađenje večeri. Za ples u troje plavokosa pjevačica odabrala je atraktivnog Vilibalda Vucu, sina splitskog glazbenika Siniše Vuce, o kojem se od sinoć ne prestaje pričati. Osim što se pokazao vrsnim plesačem, bilo je očito da se Domenica i on jako dobro poznaju zbog čega se i voditeljica Maja Šuput našalila da među njima mora biti nešto više od prijateljskog odnosa.

image

Vilibald i Domenica druže se već nekoliko godina.

LUKA DUBROJA
image

Mladi Vuco kaže da je vrlo hrabro od plesnog para da su ga zvali.

LUKA DUBROJA

Odakle poznaje pjevačicu s Korčule, kakav odnos ima s ocem koji je poznat po osebujnom ponašanju te kako se kao profesionalni nogometaš našao u ovom showu Vilibald je samo za Gloria.hr ispričao jutro nakon što je postao glavna tema.

"Nastup u Plesu sa zvijezdama mi je bilo super iskustvo. Odlično sam se zabavio i jako mi je žao da su Domenica i Alan ispali. Mislim da su zaslužili ići dalje jer su odlični plesači. A kao mentori su oboje izvrsni ", pun je dojmova Vucin sin, koji nam je kazao da mu je ovo bio najljepši dar za skorašnji 26. rođendan.

Zgodni Vili, kako ga zovu svi u njegovoj blizini, priznao nam je i da nema nikakvo plesno iskustvo, a Domenica ga je odabrala zato što je jedini od njezinih prijatelja otvoren za sve izazove.

"Ona zna da sam dovoljno lud za ovako nešto tako da se nisam puno iznenadio kad me zamolila da sudjelujem u showu. Vježbali smo točno tjedan dana. Moram priznati da je to bilo hrabro od nje i Alana jer u svom životu nisam plesao nešto slično", smije se Vucin sin, koji je njegovo najstarije dijete, a odrastao je uz dvije sestre, Katarinu i Brigitu. Vilibald kaže da je otvorenost naslijedio od Siniše od kojeg je pokupio i glazbeni gen te ljubav prema nogometu.

Čitajte i: Pjevačev život na vagi: Siniša Vuco otkriva što je bilo presudno za njegovu transformaciju

Na oca je jako ponosan, iako zna da ga prati glas da ima kratki fitilj te da je bez dlake na jeziku.

"S ocem se super slažem, bez obzira što se zbog moje karijere ne vidimo tako često. Čak u planu imamo i neke zajedničke projekte o kojima još ne smijem govoriti", kazao nam je Vilibald, koji je između ostalog, igrao za klubove iz Slovenije i Španjolske, a do prije dva mjeseca je nosio dres Dragovoljca. Trenutačno se oporavlja od ozljede kuka, a na ljeto bi trebao potpisati novi ugovor.

"Otvoren sam za sve opcije. Nogometom se bavim od sedme godine, a igram na poziciji stopera. Glazbena karijera me kao malog nije zanimala, no zadnje vrijeme sam često s gitarom u ruci koju sam sam naučio svirati", ispričao nam je Vilibald, koji nam je i povjerio odakle zna Domenicu te je li ikada između njih bilo nešto više od prijateljstva, kako svi nagađaju.

"S Domenicom se intenzivno družim zadnjih par godina. Upoznali smo se u Splitu, preko zajedničkih prijatelja. Imamo sličnu energiju, volimo društvo, zabavu i zezanciju. Ona je stvarno divna osoba, jako je dobra i nježna, a opet pomalo divlja, što meni odgovara. Između nas nema ništa više od prijateljstva. Osim toga, prijatelj sam i s njezinim dečkom. A što se tiče ljubavi, nemam svoj tip žene. No, privući me može pametna, lijepa i ambiciozna djevojka", naglasio nam je u polu-šali Vili, koji nam je i priznao da je trenutno slobodan.

image

Sin Siniše Vuce nema profesionalnog plesnog iskustva.

LUKA DUBROJA

Čitajte i: Momačka i djevojačka u jednom: Hana i Grašo slavili su uz hitove 80-ih, a Domenica pokazala dečka

Inače, sinoćnja emisija Plesa sa zvijezdama pamtit će se i po suzama i ganutljivim nastupima većine natjecatelja. Brazilac Pedro Soltz doslovce se raplakao nakon plesa s kćerkicom Larom, sve u studiju dirnuo je i nastup Maje Drobnjaković s Jelenom Perić i Markom Mrkićem, nadahnjujuće sportašice koja je zbog zloćudne bolesti prije pet godina ostala bez potkoljenice, a poseban motiv za sinoćnje sudjelovanje u showu imao je i partner Filipa Mislav Čavajda. On je svoj nastup posvetio rođakinji Mireli Čavajdi, hrabroj trudnici čija je borba podignula na noge cijelu Hrvatsku.

Linker
25. travanj 2024 20:08