Ana Mihalić
Jedanaest ILI/ILI pitanja

Slatke modne dileme dizajnerice Aleksandre Dojčinović

Aleksandra Dojčinović, dizajnerica koja stoji iza brenda Lei Lou by Alex Dojčinović i prva dama elegantnih haljina s hrvatskim potpisom, večeras, 10. studenog, će na impresivan način predstaviti svoju novu kolekciju za proljeće i ljeto 2017.

Nakon deset godina u modnom poslu, Aleksandra je napravila uzbudljiv iskorak za svakog dizajnera prema samostalnoj prezentaciji svojih kolekcija. Svoju prvu samostalnu reviju za kolekciju jesen/zima 2016. predstavila je u čarobnom muzejskom prostoru Preporodne palače Narodnog doma. Večeras je na redu njezina druga samostalna revija koja će se održati u najvažnijoj zgradi hrvatske secesije – Hrvatskom državnom arhivu. Nova kolekcija nosi neke nove modne igre što je rezultiralo sjajnim komadima od kože, vezom od pliša, čipkom u nekim novim, neobičnim bojama i općenito materijalima koje do sada nismo vidjeli na našim pistama.

Iako nam je Alex priznala da je proljetno-ljetna kolekcija došla prebrzo, poznavajući njezinu profesionalnost i predanost kvaliteti, ne sumnjamo kako će večerašnja revija proteći besprijekorno. Bio je ovo ujedno i povod da ju posjetimo u njezinom modnom studiju uoči revije gdje nam je otkrila neke zanimljive vlastite modne dileme.

Linker
18. travanj 2024 22:42