mama se pohvalila

Slavlje u obitelji: Supruga slavnog nogometaša prebrodila trudničke boljke i rodila dječaka

Voditeljica Christine Lampard pohvalila se da je dobila drugo dijete. Nakon kćerkice Patricije, stigao je i sin koji je njoj i suprugu Franku donio puno radosti. Nije sve išlo lako, pogotovo obzirom na pandemiju koronavirusa i preuranjene trudove - no sada su dani brige i neizvjesnosti iza nje.

Jednoj od najpoznatijih britanskih voditeljica, Christine Lampard i njezinom suprugu, nogometašu Franku Lampardu, ostvarila se želja da njihova dvogodišnja kćer Patricia ne ostane jedinica. Prošlog tjedna na svijet je stigao dječak Frederick George čiji su fotografiju nedavno podijelili na društvenim mrežama: 42-godišnja zvijezda razgovorne emisije „Loose Women” u naručju drži usnulu bebu koja se požurila doći na svijet. Naime, trudovi su došli ranije, no porod je, srećom, prošao bez komplikacija. Ponosne roditelje zasule su čestitke: posebno ih je dirnula podrška njezine kolegice s ITV-ja, Holly Willoughby i glumice Michelle Keegante britanskog glumca i televizijskog voditelja Orea Oduba.

Voditeljica otkriva kako je tjednima željela javiti prijateljima da je trudna, ali nikako da uhvati pravi trenutak. Naime, svaki put kad bi to odlučila napraviti dogodilo bi se nešto izvanredno vezano za pandemiju Covida-19.

Trudnoća u doba pandemije

- Na televiziji bi se pojavio premijer Boris Johnson i objavio da je situacija jako loša. Bilo mi je neugodno hvaliti se svojom srećom dok su svi oko mene zabrinuti. Tjedni su prolazili i stigao je prosinac kad smo Frank i ja dočekali svoj trenutak i objavili da ćemo opet postati roditelji.

Voditeljica je tek ovih dana, kada je izazovno razdoblje iza nje, otkrila je u kojoj je mjeri trudnoća tijekom pandemije bila teška. Naime, svaki odlazak na kontrolu bio je svojevrsni „ruski rulet” tim više što je ostala u drugom stanju u 42. godini. Najteže joj je pao trenutak kad je osjetila preuranjene trudove: u bolnicu je zaprimljena sama, a njezin suprug nije smio doći ni do čekaonice, a kamo li biti s njom tijekom poroda. Otkrila je i da su joj jako nedostajali roditelji koji žive u Sjevernoj Irskoj. Komunicirali su online, ali se nisu mogli zagrliti.

- Sretno svima koji u ovo ludo vrijeme čekaju prinovu. Trudnicama šaljem podršku i ljubav, a njihove obitelji molim da ih obaspu pažnjom. Budite nježni prema njima – poručuje sretna mama.

Svog supruga, donedavnog trenera britanskog prvoligaša Chelsea kojem je kraljica Elizabeta II. prije šest godina dodijelila titulu počasnog viteza Britanskog Carstva, upoznala je 2009., na dodjeli priznanja Pride Of Britain. Sjedili su jedno blizu drugog i poželjeli se bolje upoznati.

Odnos s pokćerkama

Nogometaš je u vezi sa španjolskom manekenkom Elen Rivas dobio kćerke Lunu i Islu dok je voditeljica tek nakon što su se zaljubili, postala mama.

- Upoznala sam ih tek kad smo Frank proslavili prvu godišnjicu veze. Htjeli smo biti sigurni da mislimo ozbiljno i da neću biti prolaznica u njihovim životima. Luna danas ima četrnaest, dok je Isli trinaest godina. Nikad im nisam pokušavala biti druga mama. Ja sam im prijateljica, a kako Frank često putuje, ja sam ta koja odlazi na njihove školske priredbe, pomaže im oko zadaća, a kad su bile manje, ja sam ih kupala i spremala u krevet - otkriva Christine Lampard.

U braku su već šest godina: vjenčali su se na raskošnoj ceremoniji u crkvi Svetog Pavla u Londonu 2015., a prije dvije godine dobili su kćer Patriciju koja je dobila ime po njegovoj majci.

Malo je poznato da je slavni sportaš vješt s perom. Naime, 2006. napisao je nekoliko dječjih priča nadahnut bliskom odnosom s mamom i ljubavlju prema klincima. Kroz priče se, dakako, provlači motiv nogometa, a kako je sada, nakon tri kćeri, dobio sina, „štofa” za nove pripovijetke bit će više.

Linker
25. travanj 2024 03:08