Traumatično iskustvo

Slavna manekenka otkrila da je skoro iskrvarila na porodu, prije toga doživjela je spontani pobačaj

Plus size manekenka siječnju je rodila blizance. Dječake Romana i Malachija na svijet je donijela kod kuće, a zbog teškog poroda jedva je izvukla živu glavu.

Jedna od najpoznatijih manekenki današnjice, 34-godišnja Ashley Graham, za Glamour je ispričala da se jako namučila kad je rađala svoje petomjesečne blizance Romana I Malachija. Dječaci su rođeni 7. siječnja, a njihova slavna majka tek je sada otkrila dramatične detalje njihovog dolaska na svijet.

Nakon što je porod bio gotov Graham je, prema njezinom svjedočanstvu, pala u nesvijest, a zbog toga što je izgubila puno krvi tjedan dana se nije mogla ustati iz kreveta.

"Bilo je to nekoliko najmučnijih sati u mom životu. Blizance sam rodila u razmaku od dva sata, a odmah nakon drugog poroda osjetila sam da mi se crni pred očima. Suprug i babice koje su me porađale kasnije su mi ispričali da sam izgubila svijest. Mislim da je razlog tome bilo obilno krvarenje. Ne znam koliko sam točno bila u nesvijesti, no kad sam došla k sebi svi oko mene su bili u strašnoj panici i samo su mi govorili: 'Dobro si. Dobro si. Dobro si.' Tada mi nisu htjeli reći da sam tijekom poroda izgubila litre krvi. Bilo je stvarno jako dramatično. Nakon svega sam se osjećala tako slabo da sam četiri dana ostala ležati na istom krevetu na rasklapanje na kojem sam i rodila", prisjetila se za Ashley, koja je blizance rodila kod kuće.

image

Ashley Graham ima tri sina.

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ashley sa suprugom, redateljem i snimateljem Justinom Ervinom već ima dvogodišnjeg dječaka Isaaca, a osim ovog traumatičnog iskustva sada je otkrila da je u veljači 2021. pretrpjela i spontani pobačaj od kojeg se dugo oporavljala.

Čitajte i: NIVES IVANIŠEVIĆ PRVI PUT O VLASTITOM ISKUSTVU PORODA: ‘ZAVRŠILA SAM NA CARSKOM REZU, BILO ME JE STRAH‘

Linker
18. travanj 2024 10:22