prošao 12-satnu operaciju

Slavni mađioničar boluje od terminalnog raka gušterače, na vlastitu odgovornost napustio bolnicu

Zabavljač Siegfried Fischbacher u Las Vegasu se oporavlja od duge operacije zloćudnog tumora gušterače. Njeguju ga dva djelatnika hospicija, koja su brigu preuzela nakon što je on na svoj zahtjev napustio bolnicu.

Mađioničar i zabavljač Siegfried Fischbacher, koji se proslavio kao dio dvojca "Siegfried & Roy", ima karcinom. Njemački Bild piše kako je Siegfried u terminalnoj fazi raka gušterače te se trenutno oporavlja od 12-satne operacije uklanjanja zloćudnog tumora. Proslavljeni mađioničar iz klinike je pušten u svoj dom u Las Vegasu, i to na vlastiti zahtjev. O njemu su u njegovom domu brigu preuzela dva djelatnika hospicija.

image
Svojim točkama iz Las Vegasa proslavili su se u cijelom svijetu.
MWP/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Bild je o Siegfriedovom zdravstvenom stanju izvijestio svega devet mjeseci nakon što je uslijed komplikacija tijekom borbe s koronavirusom preminuo njegov partner Roy Horn.

"Svijet je izgubio jednog velikana magije, no ja sam izgubio najboljeg prijatelja. Od trenutka kada smo se upoznali, znao sam da ćemo Roy i ja zajedno promijeniti svijet. Ne bi bilo Siegfrieda bez Roya i Roya bez Siegfrieda. Roy je cijeli svoj život bio borac uključujući i njegove posljednje dane života. Jako sam zahvalan timu doktora, medicinskih sestra i osoblja u bolnici Mountain View koji su herojski radili protiv virusa koji je na kraju uzeo Royev život", napisao je tada Siegfried.

image
Mađioničar i zabavljač Siegfried Fischbacher sa svojim partnerom Royom Hornom upoznao se na kruzeru 1957. godine.
MWP/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ovaj legendarni duo upoznao se 1957. godine, dok su kao mladići radili na kruzeru. Strani mediji pišu da su odmah postali bliski prijatelji, a navodno i ljubavnici. Ništa, doduše, nije remetilo njihov poslovni odnos, koji je procvao u Las Vegasu, gdje su nastupima s lavovima i tigrovima, osvojili svijet.

Linker
20. travanj 2024 07:23