Ljubav u zaleđu

Španjolski mediji: Pique ljubavnicu više ne skriva, a Shakira mu priprema paprenu osvetu

Španjolski mediji otkrili su identitet djevojke koja je kriva za raspad jedne od najvećih ljubavi u nogometno-glazbenom svijetu te najavljuju bespoštednu borbu sada već bivšeg para za skrbništvom nad njihova dva sina.

Ako je istina što piše tabloid Informalia, ljubavnica Gerarda Piquea zbog kojeg je pukla njegova dugogodišnja veza s glazbenicom Shakirom ima 22 godine, incijali su joj C. C., i rođena je Katalonka.

Španjolski novinari nadalje navode kako je fatalnu studenticu Pique upoznao u noćnom klubu u Barceloni u kojem ja ona radila kao konobarica kako bi pokrila troškove studija.

Ovim su prekinuta nagađanja o tome tko je žena kriva za ljubavni brodolom omiljenog španjolskog para koji zajedno ima dva sina, a prošli je tjedan dao i službenu izjavu o razlazu.

image

Piqueova ljubavnica ima 22 godine i rođena je Katalonka.

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

"Sa žaljenjem potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše djece, koja su nam na prvom mjestu, molimo vas da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumijevanju," poručili su Pique i Shakira njihovim obožavateljima, nakon što se tjednima šuškalo da više nisu skupa.

Podsjetimo, prema prvim glasinama Shakira je svog nevjenčanog muža uhvatila u krevetu s njegovom mladom ljubavnicom, a da to nije daleko od istine potvrda je i informacija s kojom raspolaže Informalia. Autor teksta navodno ima čvrste dokaze da je pjevačica prije nekog vremena unajmila privatnog detektiva koji je potvrdio njezine sumnje u Piqueovu nevjeru.

image

Shakira navodno s Piqeom nema namjeru dijeliti skrbništvo nad sinovima.

EMILIO UTRABO/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Španjolska javnost duboko je razočarana ovim ljubavnim skandalom čiji epilog tek slijedi. Naime, i Shakira i Pique već su predali papire za razvod, a glazbenica navodno nema namjeru s nogometašem dijeliti skrbništvo nad njihova dva sina, devetogodišnjim Milanom i sedmogodišnjim Sashom koji trenutno žive s njom.

Dok zaljubljeni Pique više niti ne skriva da je u novoj vezi i prema riječima njegovih prijatelja ljubavnici stalno tepa kako je ona njegova prva dama, Shakira se okružila najboljim španjolskim odvjetnicima za razvod - pop diva zna da se osveta najbolje servira hladna.

Čitajte i: SHAKIRA SNIMLJENA PRVI PUT NAKON PREKIDA S PIQUÉOM, LICE JE SKRILA NAOČALAMA

Linker
22. travanj 2024 22:48