Epilog tragedije

Stigli su rezultati obdukcije Vidoja Ristovića, oglasio se njegov otac Viktor

Nalazi obdukcije pokazali su prisutnost alkohola i određenih lijekova u tijelu pokojnika, njegova obitelj nije imala snage za komentare.

Gotovo mjesec dana nakon tragedije koja je zadesila obitelj Ristović stigli su rezultati obdukcije Vidoja Ristovića.

Utvrđeno je da je smrt supruga Nikoline Pišek Ristović nastupila 8. svibnja 2022. godine u 00,22 sati uslijed upale srčanog mišića, najvjerojatnije virusnog porijekla. Vještačenje je proveo Institut za sudsku medicinu Medicinskog fakulteta u Beogradu, pišu srpski mediji, a komisiju za vještačenje su činili specijalisti sudske medicine.

Ono što je utvrđeno toksikološkom analizom jest da je Ristović bio teško alkoholiziran, imao je čak 2,83 promila alkohola u krvi. Također je konzumirao i lijekove, ali u količini koja nije bila dovoljna da sama po sebi izazove smrt.

image

Nikolina i Viktor Ristović na Vidojevu sprovodu.

PEDJA MILOSAVLJEVIC CROPIX

Analizama nije pronađeno prisustvo opojnih droga i drugih nedozvoljenih psihoaktivnih supstanci (kokaina, heroina, amfetamina, MDMA i drugih).

Otac prerano preminulog Vidoja oglasio se za srpski Kurir, Viktor Ristović zvani i Miša Grof, ogorčen je jer je za nalaz obdukcije saznao putem medija, kako tvrdi njemu nikakvi rezultati još nisu stigli.

Čitajte i: Otac Vidoja Ristovića prozvao maserku: ‘U strahu je, ne znam što krije‘; otkrio i u kakvom je odnosu s Nikolinom

Otac još ništa ne zna

"Nikako sam, užasno sam! Nikakav nalaz nisam dobio, mediji bolje znaju jesam li sam dobio obdukcijski nalaz pokojnog sina ili ne? Nemam što da komentiram jer ništa nisam dobio! Ja živim za dan kada će to stići. Vjerujte mi, ništa nisam dobio, čak ni informaciju", kazao je pokojnikov otac za Kurir.

Vidojeva udovica nije imala snage za komentar. "Nemam nikakav komentar na to i hvala vam mnogo", kazala je Nikolina za Kurir.

image

Nikolina i Vidoje Ristovic upoznali su se 2012.

DAMJAN TADIC/CROPIX

Početkom svibnja prerani odlazak povjesničara umjetnosti, koji je u našoj zemlji najpoznatiji kao suprug Nikoline Ristović šokirao je regiju. Ljubavna priča voditeljice i glumice i povjesničara umjetnosti počela je 2012. godine, nakon nekoliko susreta u Dubrovniku, Crnoj Gori i Beogradu shvatili su da među njima postoji privlačnost.

Vjenčali su se 2013. godine u francuskom mjestašcu Cap d'Antibes, smještenom između Cannesa i Nice. Na glamuroznom trodnevnom slavlju okupili su stotinjak gostiju. Zajedno su dobili kćer Unu Sofiju, dok Ristović iz prvog braka ima kćer Mateu, a Nikolina kćer Hanu. Snažne obiteljske veze bile su vidljive i u nevolji koja ih je zadesila, na sprovodu voljenog Vidoja u Beogradu.

Linker
15. travanj 2024 10:53