Storm se vraća?

Što to sprema Halle Berry: Pokazala novu frizuru, pa se fanovi nadaju velikoj vijesti

Glumica se na dodjeli Critics Choice Awardsa pojavila u stajlingu koji podsjeća na njezinu veliku filmsku ulogu te tako potaknula brojne fanove na nagađanja.

Glumica Halle Berry pojavila se na dodjeli nagrada Critics Choice Awards te potaknula obožavatelje na nagađanja da će se ponovno okušati u svome liku Storm u nadolazećem X-Men filmu. Berry je glumila u ukupno četiri nastavka filma X-Men, a jednom je prilikom priznala da je s redateljem Bryanom Singerom bila u više konfliktnih situacija pa se šuškalo da je upravo to razlog njezina izostanka iz kasnijih filmova.

Oskarovka se, naime, na dodjeli pojavila s frizurom nalik na onu kakvu je imala Storm. Nakon što je odlučila skratiti svoju dugu kosu i vratiti se svome starom looku, brojni su se pitali je li tomu razlog novi film.

image

Berry je glumila u ukupno četiri nastavka filma X-Men.

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Naime, Halle je obojila kosu u plavo, na desnoj je strani ostavila tamni undercut, a novim je lookom oduševila mnoge. No, glumica nije očarala javnost samo svojom frizurom, već i seksepilnim stajlingom: Halle je za ovu prigodu odjenula crno odijelo od baršuna i bijeli korzet, a čak je outfit pomalo podsjećao na kostime iz X-Men filmova.

Čitajte i: Zapanjila obožavatelje cool vještinom, ali i besprijekornom linijom na kojoj joj mnogi zavide

image

Glumica nije očarala javnost samo svojom frizurom, već i seksepilnim stajlingom.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Berry je dodatno potaknula priče o svom povratku u ulozi Storm jednom svojom objavom na Twitteru.

“Ovo je za sve moje divne obožavatelje koji su željeli kratku kosu natrag! Ovo je za vas!", napisala je.

Berry je često isticala kako je zahvalna što glumi likove iz velikih franšiza, a jednom je prilikom izjavila kako joj je Storm jedan od najdražih likova, a hoće li je portretirati u nadolazećem nastavku, tek ćemo vidjeti.

Linker
25. travanj 2024 07:29