Talentirani gospodin van Gucht

Suprug Blanke Vlašić s kojim čeka sina friško je razveden, otkrio i što je presudilo njegovom prvom braku

Blanka Vlašić u ponedjeljak se tajno udala za Ruben van Guchta. Uz činjenicu da je proslavljena Splićanka uplovila u bračnu luku te da je trudna, jednako iznenađenje je i njezin muž koji je Belgijanac i hrvatskoj je javnosti potpuno nepoznat.

Otkako je Blanka Vlašić na svom Instagramu podijelila vijest da se prošli ponedjeljak tajno udala za Rubena van Guchta, svi se pitaju tko je muškarac koji je osvojio srce najbolje hrvatske visašice u povijesti tog sporta. I s kojim, kako je također sama priznala, krajem ove godine čeka sina.

I dok je svjetlokosi Ruben našoj javnosti nepoznanica, u rodnoj zemlji dobro je poznato ime, a njegovi sunarodnjaci već su neko vrijeme nagađali da ljubi Blanku.

Prema pisanjima belgijskih medija, 36-godišnji Ruben radi kao televizijski i radijski novinar i uz to je strastveni biciklist i veliki sportski znalac - što je možda i dovelo do ljubavi s Blankom. Podsjetimo, Blanka je nakon sportske mirovine izabrana za dopredsjednicu Hrvatskog olimpijskog odbora te je u kontaktu s mnogim svjetskim sportašima i osobama koje su vezane uz sport.

Ruben je često dolazio u Hrvatsku u posljednje vrijeme, a demantirao je da je to zbog Blanke.

"I ja sam čuo te glasine, no između nas se ništa ne događa. Jednom sam išao kod Blanke na snimanje 'De Kleedkamera', to je bilo prije otprilike tri godine. Tada je nastala ideja za moj novi projekt, inspirirala me okolina. I da, poslije sam je opet kontaktirao u tom pogledu. I sada smo u kontaktu, a ponekad je posjetim kad sam tamo. Ali na prijateljskoj bazi je sve", tvrdio je.

Belgijski mediji, koji su prvi razotkrili njihovu vezu, nagađaju da je Ruben možda imao u planu i pisati knjigu o Blanki budući da je autor više naslova sa sportskom tematikom. Njegova najpoznatija knjiga je Sportman čiju naslovnicu sam krasi.

image

Blankin suprug natječe se u biciklizmu.

DIRK WAEM/AFP/PROFIMEDIA

Što se tiče njegovog intimnog života, belgijski mediji raspolažu sa šturim činjenicama jer Ruben, baš kao i Blanka, ne voli privatni život dijeliti s javnosti. Samo se zna da je sedam godina bio u braku s influencericom i aktivisticom za prava životinja Laurence Van Tongerloo od koje se razveo krajem prošle godine. Kao razlog raspada svog braka Ruben je naveo posvećenost poslu. Pored toga što je zaposlen kao televizijski voditelj i piše knjige, Ruben i radi kao novinar reporter.

image

Ruben je u svojoj zemlji poznato tv lice.

DIRK WAEM/AFP/PROFIMEDIA

Kad i kako je u njegov život ušla Blanka, nijedno ne otkriva, no da je riječ o strastvenoj vezi najbolji dokaz je njezina trudnoća i ekspresno vjenčanje koje se dogodilo pola godine od Rubenova razvoda.

Zgodna podudarnost je i da su novopečeni supružnici rođeni u istom mjesecu. Blanka rođendan slavi 8. studenog, a Ruben dvadesetak dana kasnije. Prema njezinim riječima, ovaj hrvatski zet i jako voli našu zemlju, a mnogi su primijetili i da stasiti Ruben slavnoj Splićanki parira visinom.

To što se Blanka skrasila uz zaljubljenika u sport nije ništa neobično. I svi njezini prijašnji muškarci, među kojima je bio i rukometaš Nikola Karabatić, bili su sportaši.

Čitajte i: BLANKA VLAŠIĆ SE UDALA U TAJNOSTI ZA BELGIJSKOG VODITELJA: ‘KRAJEM GODINE STIŽE NAŠ SINČIĆ‘

Linker
19. travanj 2024 07:22