Stop nasilju!

Susjede je probudilo zapomaganje: Poznata glumica nakon verbalnog okršaja postala žrtva fizičkog napada

Glumica iz Srbije koju domaći gledatelji znaju zbog uloge u popularnoj seriji "Larin izbor" provela je besanu noć.

Burna rasprava završila je fizičkim nasiljem kojem su svjedočili brojni prolaznici, strašan događaj doživjela je glumica Marija Karan (39). Na srpsku glumicu koju domaći gledatelji pamte po ulozi u seriji "Larin izbor" nasrnuo je njen partner Vladan Balaban u centru Beograda. Ovom je činu prethodila verbalna rasprava.

image

Marija Karan i partner žestoko su se posvađali u centru Beograda.

GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Prema pisanju Blica, Balaban je glumici lupio šamar, tome je prethodila eskalacija verbalne svađe. Prepirka je započela u poznatom beogradskom restoranu, nakon što je svađa došla do usijanja dečko je izašao na ulicu i krenuo prema garaži. Marija je izašla za njim, nakon čega je došlo do nove svađe, u kojoj je Vladan otvorenom šakom udario Mariju u desnu stranu lica.

Probudili susjede

Ona je tada uzela aparat za gašenje požara i njime razbila zadnje staklo na Balabanovom Porscheu. Kako je cijeli okršaj bio glasan, stanovnici u okolnim zgradama su se probudili i odmah pozvali policiju, prijavili su da je na ulici parkiran džip iz kojeg žena zapomaže.

image

Marija Karan domaćoj publici najpoznatija je po ulozi u 'Larinom izboru'.

AVALON/PROFIMEDIA

Glumica je nakon svega zbog zadobivenih ozljeda prevezena u bolnicu kolima Hitne pomoći. Svaša se dogodila u subotu oko četri sata ujutro. Srpski mediji pišu da je Balaban IT stručnjak i član je upravnog odbora Saveza hokeja na ledu Srbije. Iza sebe ima jedan brak, baš kao i Marija.

Čitajte i: Svi su mislili da živi holivudski san, ali stigla je vijest o razvodu: Realnost je, čini se, bila sasvim drugačija

Srpska glumica ostvarila je uloge u filmovima "Kad narastem, bit ću klokan" i "Jesen stiže Dunjo moja" te u seriji "Ljubav, navika, panika". Bila je u braku s američkim agentom Joelom Lubinom s kojim ima zajedničkog sina, vijest o razvodu stigla je u svibnju 2020. Nakon njenog povratka u Beograd, bivši suprug redovito dolazi iz Hollywooda kako bi proveo vrijeme s njihovim sinom Markom Leom.

"Marija i Joel su se razveli i sve je to još svježe da bi krenuli dalje, ipak je iza njih šest godina braka i još nekoliko godina hodanja. Što je razlog to znaju samo njih dvoje, ali mislim da se tu posljednjih godinu i pol dana nakupilo dosta nezadovoljstva, prvenstveno Marijinog", kazao je tada izvor za Blic. U kolovozu ove godine srpski mediji objavili su da je Marija započela vezu s Vladanom.

Linker
20. travanj 2024 03:36