prevario je s talijankom?

Šveđanka koja je izgradila Ibrahimovića! Mediji bruje o Zlatanovoj aferi, a njegova Helena i dalje mudro šuti

Talijanski mediji nikako da odustanu od priče prema kojoj je njihova voditeljica Diletta Leotta imala aferu s Ibrahimovićem. Navodno su zajedno proveli Novu godinu u strasnom, preljubičkom zagrljaju.

Talijanski mediji bruje o preljubu Zlatana Ibrahimovića, i to s njihovom voditeljicom Dilettom Leottom. Iako su u međuvremenu otkrili da je Diletta u vezi s turskim glumcem Canom Yamanom, s kojim je navodno uhvaćena u strastvenom poljupcu, ne stišavaju se tračevi o njezinoj strasnoj aferi s oženjenim Ibrahimovićem.

Talijanski tjednik Oggi objavio je da je Diletta s Ibrahimovićem dočekala novu godinu. Navodno je Diletta nogometaša Milana dočekala na kućnom pragu oko 21:20, a sva svjetla su se u njegovom domu ugasila nešto poslije ponoći. "Do jutra se više nisu palila", rekao je izvor za spomenuti tjednik.

Otkako su Diletta i Zlatan zajedno snimili reklamu, Talijani ne prestaju pisati da među ovim parom ima nešto više od puke suradnje. O tome se ni Zlatan ni Diletta nisu oglašavali.

Teško da će se Ibrahimović oglasiti o ovoj temi, pogotovo s obzirom na to da je već dugo u vezi s 50-godišnjom Helenom Seger, s kojom ima i dva sina. Njihova ljubavna priča vječna je tema svjetskim medijima, budući da se radi o netipičnoj romansi nogometaša i uspješne poduzetnice. Upravo je Helena odgovorna za mnoge Zlatanove poslovne uspjehe i poteze te čine ili su činili pravi 'pobjednički' tim. Ona mu je, tvrde izvori, navodno savjetovala gdje uložiti milijune koje zarađuje na terenu.

image
O aferi s Ibrahimovićem voditeljica Diletta Leotta nije se oglašavala.
MIMMO CARRIERO/IPA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Naime, iako je Helena karijeru počela u manekenstvu, ubrzo se orijentirala na gradnju poslovnog carstva te se, do trenutka kada je upoznala Zlatana, već prilično situirala. U više intervjua ispričala je kako je izgledalo njihovo upoznavanje - Zlatan je zagradio njen Mercedes svojim Ferrarijem.

Vidjela sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci.

"Bila sam loše raspoložena i izvikala sam se na njega. Mislim da mu se to svidjelo", ispričala je u legendarnoj anegdoti svojedobno Helena. Iako će za sebe reći da ima prekratke noge i prevelike usne, Ibrahimoviću je Helena upravo kao takva bila savršena.

I to nogometaš ne krije. "Kako mislite žene? Ja volim samo jednu ženu", objasnio je nogometaš svojedobno novinarki kada mu je postavila škakljivo pitanje. U jednom intervjuu objasnio je i zašto mu je supruga toliko važna. "Jedino me ona razumije. Puno razgovaramo o svemu. Ne želimo joj laskati, ali je... pametna, jako inteligentna. Ne znam zašto na grbači podnosi ovakvog manijaka kakav sam ja", rekao je Zlatan svojedobno.

image
Ibrahimović i Helena zajedno su dugi niz godina, tijekom kojih su dobili i dva dječaka.
CRY-MA/THE PHOTO ONE/PROFIMEDIA

Mnogi pretpostavljaju da će Ibrahimović tek uvidjeti koliko je njegova supruga zapravo opasna - ako se insinuacije o nevjeri pokažu točnima, Helena će sigurno znati gdje 'udariti'.

Ima uvid u sve njegove financije i puno je vlastitim trudom doprinijela njihovoj zajednici. Tu je i emotivna komponenta, Zlatan je od rane mladosti jako vezan uz svoju partnericu. Hoće li ga potencijalni ljubavni krah osakatiti i profesionalno - ostaje vidjeti... No, jasno je da je Helena velika i važna stavka u fenomenu Zlatana Ibrahimovića.

Linker
19. travanj 2024 03:16