čitali smo

Tjedni pregled: 10 kratkih vijesti iz svijeta slavnih

Vijesti iz svijeta celebrityja uvijek ima na pretek i zato vam donosimo kratak pregled onih o kojima se pričalo.

Adele na Grammyjima

Popisu izvođača na 59. dodjeli glazbenih nagrada Grammy, među kojima su John Legend, Metallica, Carrie Underwood i Keith Urban, sada se pridružila i britanska pjevačica Adele. Iako se spominjala kao jedna od izvođačica tek je sada potvrđeno da će 12. veljače nastupiti u losanđeleškom Staples Centeru i otpjevati jednu od pjesama s multiplatinastog albuma "25". Pjevačica već ima 10 Grammy nagrada kod kuće, a ove je godine nominirana u pet kategorija među kojima su one za najbolji album, pjesmu i snimku godine.

Getty Images

Britney Spears ponovno ljubi

Američka pjevačica najprije je viđena s modelom početkom siječnja na rođendanskoj proslavi zajedničkog prijatelja, a sada je, kako mnogi smatraju, potvrdila da su ona i Sam Asghari više od prijatelja objavivši njegovu fotografiju na svojem Twitter profilu. Upoznali su se na snimanju spota za njezinu pjesmu "Slumber Party".

Policijski izvještaj o noći u kojoj je opljačkana Kim Kardashian

Francuski časopis Le Journal du Dimanche objavio je detalje razgovora Kim Kardashian West s policijom neposredno nakon pariške pljačke. Iz dokumenta koji ima šest stranica može se detaljno doznati što se dešavalo u noći u kojoj se dogodila pljačka, a nakon koje se reality zvijezda na tri mjeseca povukla iz javnog života.

Reuters

Katherine Heigl

Američka glumica Katherine Heigl i njezin suprug Josh Kelley postali su roditelji nekoliko dana prije Božića prošle godine. Agent para je potvrdio da je Joshua Bishop Kelley Jr. rođen 20. prosinca, a kod kuće su ga dočekale starije sestre - osmogodišnja Naleigh koju su posvojili 2009. godine te četverogodišnja Adalaide koju su posvojili tri godine kasnije.

Johnnyja Deppa obožavatelji proglasili filmskom ikonom

Na dodjeli People's Choice Awards američkom glumcu Johnnyju Deppu pripala je nagrada za najdražu filmsku ikonu. To mu je ukupno 14. trofej po odabiru obožavatelja, kojima se u pomalo nesuvislom govoru zahvalio na podršci. Depp se u svojem govoru zapravo osvrnuo na razvod od sada već bivše supruge. Naime, Amber Heard ga je optužila za nasilje i sve potkrijepila snimkama koje su procurile u javnost, ali to nije spriječilo njegove obožavatelje da ga ove godine odaberu za filmsku ikonu.

Jennifer Lopez o svojoj vezi s Drakeom

Jedan od glazbenih parova, uz Selenu Gomez i The Weeknda, o kojima se trenutačno najviše priča su Jennifer Lopez i Drake. Slavna pjevačica je u intervjuu za Entertainment Tonight otkrila da su njih dvoje surađivali na pjesmi koja će se najvjerojatnije naći na njegovom idućem albumu, ali nakon pitanja o tome postoji li neka romantična priča između njih J.Lo je bez komentara prekinula razgovor.

Dog's Purpose

Premijera filma "A Dog's Purpose" je odgođena nakon što je TMZ objavio video u kojem je očito zlostavljanje životinja na snimanju jedne scene u Winnipegu u Kanadi prije više od godine dana. Prikazivanje filma je otkazano jer Universal Pictures i Amblin ne žele da "navodi zasjene film koji slavi odnos između životinja i ljudi". Oni se ograđuju od snimaka i naglašuju da njemački ovčar Hercules nije ozlijeđen na snimanju filma.

Potvrđeno je da se vraćaju Will & Grace

Nakon mjeseci nagađanja napokon je i kuća NBC potvrdila da se vraćaju omiljeni Will i Grace. Radi se o deset novih epizoda, a glavne uloge ponovno će igrati Eric McCormack, Debra Messing, Sean Hayes i Megan Mullally.

The cast of

Inauguracija i "Ženski marš na Washington"

Svečanom inauguracijom 20. siječnja je Donald Trump postao 45. američki predsjednik. Iako on i njegova administracija inzistiraju da se radilo o najposjećenijoj prisezi ikad, istina je da se ove godine okupilo vidno manje ljudi nego 2009. na inauguraciji Baracka Obame.

Profimedia, Sputnik

Ipak, dan kasnije je oboren rekord - u "Ženskom maršu na Washington" sudjelovalo je više od 500 tisuća prosvjednika te se radi o najbrojnijem inauguracijskom prosvjedu dosad. Maršu žena su se pridružile brojne zvijezde, a podrška je stizala i iz brojnih drugih američkih, ali i svjetskih gradova.

Getty Images
Amsterdam

JAN 21, 2017 : A marcher holds up a sign for the crowd with the US Capital in the background during the Women's March on Washington the day after the inauguration of Donald Trump in Washington, DC., Image: 312269506, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - News
Profimedia, Zuma Press - News
Washington

Kristen Stewart

Američka glumica Kristen Stewart je nakon filma "Twilight" ostvarila mnoge hvaljene uloge poput one u filmu "Cafe Society" Woodyja Allena te "Still Alice". Osim toga, prva je Amerikanka koja je osvojila prestižnu francusku nagradu César za ulogu u filmu "Clouds of Sils Maria", a sada se odlučila pridružiti sve brojnijim ženama koje su odlučile stati "iza kamere". Stewart je snimila kratki film "Come Swim" koji je premijerno prikazan na Sundance Film Festivalu, a bit će predstavljen i u Cannesu u svibnju ove godine. Osim toga, američka je glumica nedavno objavila istraživački rad na temu umjetne inteligencije zajedno s inženjerom Adobe-a Bhautikom J. Joshiem i producentom Starlight Studios Davidom Shapirom. Radi se o tehnici pomoću koje se slike iz filma pretvaraju u impresionističke snimke, a koju su koristili kod snimanja njezinog redateljskog prvijenca.

Linker
23. travanj 2024 23:12