SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Nije izgubila vjeru u ljubav

Tko je novi dečko Katie Holmes? Uz jedanaest godina mlađeg našla je sreću nakon razvoda od Toma Cruisea

Novi muškarac u životu Katie Holmes je glazbenik Bobby Wooten III koji je u njezin život ušao nakon ljubavnog kraha s chefom Emiliom Vitolom.

Novi muškarac u životu Katie Holmes je glazbenik Bobby Wooten III koji je u njezin život ušao nakon ljubavnog kraha s chefom Emiliom Vitolom.

Mogla bi ovo biti sretna godina na intimnom polju za Katie Holmes. Glumica najpoznatija po braku s Tom Cruiseom ponovno strastveno ljubi. On je 32-godišnji glazbenik Bobby Wooten III, i ako je suditi po njegovim i Katienim zaljubljenim pogledima, njezina je srodna duša.

image

Katieni obožavatelji drže fige da Bobby bude onaj - pravi!

FERNANDO RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Par je uhvaćen na ulicama New Yorka dok su opušteno šetali i izmjenjivali nježnosti, a da je u pitanju ozbiljna veza najbolje govori to što nisu niti pokušali pobjeći od paparazza. Štoviše, Katie se u nekoliko navrata svom novom dečku ovjesila oko vrata i mazno ga ljubila.

Čitajte i: NOVI DEČKO KATIE HOLMES JE RAZOČARENJE: DJEVOJKU OSTAVIO SMS-OM NAKON ŠTO SU MEDIJI OTKRILI AFERU

Obožavatelji zvijezde serije "Dawson's Creek" nadaju se da je riječ o pravoj ljubavi s obzirom na to da Katie od raspada braka s Tomom Cruiseom od kojeg se razvela 2012., nakon ukupno sedam zajedničkih godina, nije imala sreće na privatnom planu.

Nekoliko godina, do 2019., bila je s glumcem Jamie Foxxom, a svega godinu dana trajala je njezina veza s chefom Emiliom Vitolom. Navodno su prohodali dok se ona još oporavljala od Foxxa, no ni ta joj veza nije donijela sreću. Naime, ispostavilo se da ju je Emilio samo iskoristio za samopromociju jer je u vrijeme kad ju je zaveo imao djevojku.

'Katie je odlučila prekinuti nakon što je "progledala". Shvatila je da Emilio ima skrivene motive u toj vezi. U početku su je prijatelji upozoravali da je Emilio koristi samo za slavu. Zaslijepila ju je ljubav i odbijala je slušati prijateljske savjete, ali kad je faza prvih leptirića u trbuhu završila, počela se preispitivati jesu li oni zapravo cijelo vrijeme bili u pravu', otkrio je lani neimenovani izvor za In Touch Weekly.

image

Nakon razvoda od Tom Cruisa glumica je imala dvije ozbiljnije veze.

FERNANDO RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Mlađani Bobby, od kojeg je 43-godišnja Katie starija 11 godina, nije poznat široj javnosti. Rođen je u Chicagu, a kao basist je surađivao s glazbenicima Macom Millerom, Jennifer Lopez i Jennifer Hudson.

Podatak kad je Katie upoznala svoju novu ljubav za sada je nepoznat, no oboje se doimaju ludo zaljubljenima pa je za vjerovati da je već prošao i test kod njezine kći Suri, koju je dobila u braku s Tomom Cruisom.

Linker
27. travanj 2024 01:55