Ne propustite

U novom broju Glorije: Najljepši dar za rođendan u životu hrvatske dramaturginje stigao je kao veliko iznenađenje

Ljubav u doba korone iznenadila je dramaturginju Doru Delbianco, ali i unijela sreću i mir u njezin život, u kojem će odsad uz kćer Irmu bitnu ulogu igrati i dva muškarca.

Nakon što je dramaturginja Dora Delbianco (39) početkom godine počela raditi na adaptaciji drame “Umri ženski” nije ni sanjala da će premijeru predstave o snažnim ženama dočekati u blaženom stanju i u ljubavi s novim muškarcem. Naime, ova rođena Puljanka uskoro će drugi put postati mama, a sin kojeg željno iščekuje s grafičkim dizajnerom Radovanom Švobom trebao bi na svijet doći 14. studenoga, na njezin 40. rođendan.

Ljepši dar nije mogla poželjeti, no kako do porođaja mora mirovati, neće biti na premijeri 9. listopada u kazalištu Kerempuh.

Ni mašta ne bi mogla napisati ovakav scenarij

"Ni najmaštovitiji pisci ne bi mogli smisliti scenarij koji nam je ispisala ova godina. Pokazala nam je kako se uistinu u životu ništa ne može planirati, a uz sve katastrofe meni je donijela i neopisivu sreću. Kada vidim svoj odraz u ogledalu i pogledam dječji krevetić, ponekad se pitam što mi se ovo događa. Naravno, sve je jako lijepo, ali i vrlo neočekivano", uz osmijeh govori uspješna dramaturginja.

Veza s grafičkim dizajnerom Radovanom Švobom počela je u siječnju ove godine, slučajnim susretom u njezinom matičnom kazalištu. Obostrana simpatija vrlo je brzo prerasla u ljubav, baš kao što je Dora Delbianco ubrzo doznala da će još jednom uživati u majčinstvu.

Pri novoj avanturi pomoći će 15 godina prakse

Nije mogla ni pomisliti da su pelene i neprospavane noći nešto što bi se moglo ponoviti, gotovo zaboravivši na to iskustvo otprije 15 godina, kad se rodila njezina kći Irma, koju je dobila u braku s glumcem Borkom Perićem.

Dora Delbianco ne krije da joj je rastava braka od glumca Borka Perića prije dvije godine teško pala. Bilo je to za nju razdoblje puno tuge i razočaranja, ali sada ističe da u životu treba s osmijehom podnijeti svaki rastanak te objeručke prihvatiti nove početke.

Cijelu priču Dore Delbianco pročitajte u novom broju magazina Gloria!

image
FOTOGRAFIJE: CROPIX

U novom broju magazina Gloria čitajte i ove teme:

MARY TRUMP Nećakinja američkog predsjednika u borbi za nasljedstvo

HANA ARAPOVIĆ Rođena pobjednica

O.J. SIMPSON I NICOLE BROWN Zločin bez kazne

MILKA PODRUG KOKOTOVIĆ Dobra forma i u devedeseto

KENZO TAKADA Odlazak omiljenog Japanca

STIL ŽIVOTA Zagrebačko carstvo za romantičare

PUTOVANJE: RENATA SOPEK Provod u Barceloni unatoč koroni

FELJTON: DAVID ATTENBOROUGH Savjest našeg planeta

Linker
19. travanj 2024 02:27